Sostenibilitat Alimentaria i Justicia Social

Restauració Responsable

Imatge Sostenibilitat Alimentaria

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També hi pots trobar aliments ecològics.

Campanya per al bon ús dels microones
A les zones de pícnic de les facultats de Ciències i Biociències, Lletres i Psicologia i Comunicació s’ha iniciat la campanya per al bon ús dels microones. Aquesta campanya ha estat elaborada per Manuel Bello, Lucas Drobnitzky i Joan Giralt dins de l'assignatura Redacció del Missatge Publicitari del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAB. (Vegeu el document de la campanya - Document PDF).

Sostenibilitat alimentària
Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També hi pots trobar aliments ecològics.

Maquinària eficient
Tota la maquinaria de nova instal·lació al campus és energèticament eficient.

Lluminària per tecnologia LED
Tota nova instal·lació es realitza tenint en compte els principis de sostenibilitat i reducció de consum de fluids: aigua, llum i gas. L’any 2016 s’aprova una actuació de renovació progressiva de la lluminària per tecnologia LED.

Minimització d’envasos
Per tal de preservar el medi ambient es venen, preferentment, les begudes en ampolla i no en llauna.

Recollida selectiva
En totes les cafeteries del campus es duu a terme recollida selectiva.

Comerç just
Des de l’any 2012 tot el cafè que es consumeix en la UAB é s de comerç just. En algunes cafeteries es pot trobar altres productes solidaris i/o de comerç just.