S'han recollit 93 kg de deixalles a l'entorn de la Font del Carme del campus de la UAB en una hora

Imatge dels participants amb els residus recollits

En el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe, voluntaris de l’equip de Medi Ambient de la FAS amb la col·laboració de tècnics de la FAS i l’OMA i també de personal de neteja han participat en una activitat de recollida de residus al Campus.

12/04/2021

Dins de la Setmana SiS, el dia 12 d’abril es va realitzar una recollida de deixalles a l’entorn de la Font del Carme del campus de la UAB. En aproximadament una hora es van recollir 93 kg de deixalles (32,5 kg de vidre, 16 kg d’envasos, 25 kg de teles/roba i 19,5 kg de resta).

L’activitat s’ha realitzat en el marc de la campanya Let’s clean up Europe, que realitza accions arreu d’Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

Dades d’anteriors recollides de residus en el marc de la Setmana SiS del Campus i del Let's lean up Europe::

  • 16 abril 2018 - riera Can Magrans, vora plaça Cívica:  126 kg
  • 12 març 2019 - carrer de Vila Puig, voltants de la Vila: 87 kg
  • 1 abril 2019 - riera Can Magrans, vora plaça Cívica:  64 kg (dels quals envasos: 24kg; vidre: 20 kg i  resta: 19 kg).icones de les espècies del transsecte a la UAB