Costa Rica: homenatge a la natura

Costa Rica: homenatge a la natura

Jusep Moreno exposa el seu treball com a fotògraf de natura a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia

12/09/2017

La Biblioteca exposa fins el 30 de setembre el paradís natural de Costa Rica, de la mà del biòleg ambiental Jusep Moreno. Per a ell, la fotografia és una forma d’expressió que li permet exterioritzar els seus pensaments, transmetre coneixements, captar el que li meravella i mostrar el que li preocupa. Amb l’objetiu de fomentar la reflexió sobre la manera amb què percebem la natura i com ens relacionem amb aquesta. És per això que les seves fotografies tracten des de temes tan concrets com la diversitat de libèl·lules a les nostres contrades fins a assumptes globals com la divulgació sobre el canvi climàtic.

Moreno va realitzar aquest treball fotogràfic durant l’últim any del seu grau de biologia ambiental com a estudiant d’intercanvi.

En les seves paraules: «Del país de la pura vida no només m'he endut la visió més global que anhelava des del principi. Allà he experimentat una lliçó vital: el món sencer és meravellós, arreu hi ha natura. Si hom vol conèixer-la, veure-la, entendre-la i connectar amb ella, únicament cal sortir a buscar-la. Com va dir Freeman Tilden: "entendre per apreciar, apreciar per protegir".»

Obriu els sentits i deixeu-vos captivar per la riquesa animal, vegetal i paisatgística de Costa Rica.

Fotografies de l’exposició:  http://ddd.uab.cat/record/180641
Web de Jusep Moreno: www.facebook.com/JusepMorenoPhotography

 

Notícies relacionades

Totes les notícies