• UABDivulga
01/04/2022

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

Minut de silenci per la pau

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.

El rector de la UAB, Javier Lafuente, obrirà l'acte. Seguidament, tindran lloc les intervencions d'Igor Bogdanovich, professor i tècnic a l'OpenLabs; Liudmila Navtanovich i Inna Kozlova, professores de la Facultat de Traducció i d'Interpretació; Costina Banica, estudiant de màster de la Facultat de Filosofia i Lletres; i Max Sokhatski, alumni de la Facultat de Psicologia. L'acte serà moderat per Oscar Jané, professor del Departament d'Història Moderna i Contemporània.

A més, a l'acte, es presentaran les accions de suport de la UAB a les persones afectades per la guerra. Aquest debat forma part del cicle "La UAB en favor de la pau", amb el qual la Universitat manifesta el seu rebuig a l'agressió militar a Ucraïna.

L'acte es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la UAB.

 

 
View low-bandwidth version