Vés al contingut principal

La UAB signa un conveni amb el BM Granollers per tutelar estudiants esportistes

29 oct. 2020
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El programa Tutoresport de la UAB ofereix assistència als esportistes d’alt nivell que han de compatibilitzar la seva activitat al món de l’esport amb els estudis universitaris. Un nou conveni amb el BM Granollers permetrà incorporar al programa els jugadors d’aquest club.

conveni GRANOLLERS

Conveni UAB i MB Granollers

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, i el president del Club Balonmano Granollers, Jaume Pujadas, han signat avui, al Rectorat de la Universitat, un conveni per donar suport acadèmic, a través del programa Tutoresport, als esportistes del club que segueixin estudis a la UAB. Els estudiants tindran així un tutor que els assessorarà i ajudarà a compatibilitzar la seva activitat acadèmica i esportiva, i tindran accés gratuït a les instal·lacions esportives del campus.

Segons aquest acord, el club BM Granollers comunicarà a la UAB, abans de l’inici del curs acadèmic, la relació dels esportistes de categories sènior que estudiïn a la Universitat i que compleixin una sèrie de requisits: competir i entrenar amb el club en primera o segona divisió sènior (o en la màxima categoria júnior), participar en competicions i tornejos internacionals, representar les seleccions dels seus països, dedicar una mitjana de vint hores setmanals a l’esport corresponent i tenir la consideració de futurs esportistes d’alt nivell per part de les federacions esportives.

Els estudiants que entrin en aquest programa, a més, participaran com a representants de la UAB a les competicions dels campionats universitaris de Catalunya i d’Espanya, i a les universíades.

El BM Granollers es compromet també, a través d’aquest acord, a acollir estudiants en pràctiques de la UAB de diferents disciplines (administració i direcció d’empreses, fisioteràpia, comunicació i màrqueting), a incorporar els exalumnes que juguin als equips d’elit a la xarxa Alumni de la UAB com a ambaixadors de prestigi i a col·laborar en el marc del projecte Erasmus+ Handball for Dual Careers.

Dins de