Vés al contingut principal

El 25è aniversari i el projecte TUTORESPORT.CAT

29 oct. 2020
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El 25è aniversari i el projecte TUTORESPORT.CAT

TUTORESPORT.CAT

El 25è aniversari i el projecte TUTORESPORT.CAT

Durant l'acte de Cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris, el vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB Sr Carlos Sánchez acompanyada de la rectora Sra Margarita Arboix , del rector de la UdG el Sr Joaquim Salvia i del Sr Antoni Reig, director del Consell Català de l'Esport, va fer l'oferiment de cedir el nom del programa TUTORESPORT ( que enguany celebrarà el seu 25è aniversari) a la resta d'Universitats i va proposar que el model del Tutoresport de la UAB esdevingui "el programa dels esportistes de totes les universitats" amb l'objectiu que "estudiar una carrera no sigui un problema per a persones que participen en competicions esportives".

Des de la directiva de l'Esport Català Universitari (ECU), es va crear el Grup de Treball tècnic, coordinats per la UAB i la UB, engegant un procés de posada en comú dels programes respectius i la identificació dels punts en comú.

Al desembre, es van presentar les directrius del plantejament del TUTORESPORT.CAT al Consell de l’Esport Universitari de Catalunya (CEUC) amb la presència dels vicerectors representants de les dotze Universitats i la seva posterior ratificació.

Properament es durà a terme la presentació als vicerectorats per donar el vistiplau al procediment i poder-lo obrir a la participació d’altres agents (interns i externs).

Es previst la creació de taules participatives  pel darrer trimestre de l'any, amb la presència d’agents interns i externs en  per donar a conèixer el projecte i fer-lo créixer qualitativa i quantitativament amb la seva col·laboració i/o implicació.

Una vegada el programa incorpori les aportacions de les taules participatives es presentarà al Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) per la seva aprovació i publicació oficial.

Si es segueix el calendari programat, la presentació publica del Programa amb totes les institucions i entitats implicades es prevista per principis de l'any 2022.

 

 

 

 

 

Dins de