Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei planta de tecnologia dels aliments (SPTA)

Línia de pasteurització

Disposem de tres equips:

  • Pasteuritzador de plaques.

Té un cabal nominal de fins 500 l/h i temps de retenció de 15 a 90s. Utilitzat per pasteuritzar llet o per desgreixar-la ja que disposa també d’una desnatadora en línia. Amb connexió per descàrrega des de dipòsits a l’exterior de l’edifici.

  • Pasteuritzador Elèctric:

Equip amb un cabal nominal entre 50 i 200 l/h i temps de retenció de 15 a 300s. Intercanviador mixt plaques/tubular i opció de refrigeració del producte tractat a la sortida.  

  • Equip pasteuritzador Tetra Therm® Aseptic Pilot de Tetra Pak.

Amb homogeneïtzador de doble etapa, Tetra Alex® S05 i una pressió màxima de 250bars (homogeneïtzador configurable en zona pre o post tractament tèrmic). per treballar en zona asèptica i no-asèptica). L’equip té un cabal nominal variable fins 300L/h, i temps de retenció fins a 360s. Es tracta d’un intercanviador tèrmic tubular.
linia de pasteurització