Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei planta de tecnologia dels aliments (SPTA)

Coneix el servei

El Servei Planta de Tecnologia dels Aliments (SPTA) és una Unitat Tecnològica del Serveis Cientificotècnics de la UAB que està a la disposició de la comunitat científica de la nostra universitat, dels usuaris de centres i empreses vinculades al Parc del Recerca de la UAB i dels d'altres institucions públiques o privades. 

El SPTA està dedicat a proporcionar a la comunitat universitària serveis de qualitat en docència, recerca i desenvolupament, així com a la transferència de coneixement a empreses de l'àmbit alimentari, ja siguin nacionals o internacionals. 

La nostra línia fonamental de treball és l'aplicació de tecnologies emergents i de processos per a la millora de la seguretat alimentària i del valor nutritiu dels aliments, donar suport en la recerca del personal investigador, i transferir els coneixements generats a les empreses alimentàries i auxiliars per fer-les més competitives i per a que es produeixin i comercialitzin productes cada vegada més sans, més segurs higiènicament i d'estabilitat millorada. 

A més, tenim el compromís de donar suport a la docència impartida per la Universitat, tant a diversos Graus Universitaris (Veterinària, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Microbiologia i Biotecnologia) com a estudis de tercer cicle (Màsters i Doctorats). 

Informació complementària