Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Química

XII Doctoral Workshop del Doctorat en Química

17 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Departament de Química us convida a les XII Jornades Doctorals del programa de Doctorat en Química, que tindran lloc els pròxims dies 29 i 30 de maig i 2 de juny de 2023 a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències.

Jornades 2023

Aquest esdeveniment pretén reforçar els vincles entre els grups de recerca del programa, amb l'objectiu últim de promoure projectes de recerca interdisciplinàries i més ambiciosos. Durant l'esdeveniment, 26 joves investigadors del programa de Doctorat en Química presentaran i debatran els seus treballs de recerca. A més, les Jornades Doctorals inclouran una interessant sèrie de conferències plenàries impartides per experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi.

Conferències plenàries:

  • Dilluns  29 de maig a les 09:45h: “Chemistry beyond the Valence Shell”, a càrrec del Prof. Javier García Martínez, professor de la Universitat d’Alacant i president de la IUPAC.
  • Dimarts 30 de maig a les 16:45h: “Light-driven photocatalytic micromotors based on single-component semiconductors” a càrrec de la Prof. Katherine Villa Gómez, directora de grup de recerca a l’Institut de Investigació Química de Catalunya, ICIQ.
  • Divendres 2 de juny a les 12:00h: “The Art of Building Small: from molecular switches to motors”a càrrec del Prof. Ben L. Feringa, professor de la Universitat de Groningen guardonat amb el premi Nobel de Química de l’any 2016. Aquesta conferència està inclosa al Cicle de Conferències Manuel Cardona 2023, organitzat per l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2). ÉS NECESSARI INSCRIURE'S PER A ASSISTIR A AQUESTA CONFERÈNCIA. L'anunci i la inscripció es troben disponibles al següent ENLLAÇ.


Esperem comptar amb la vostra participació en aquest esdeveniment.

El comitè organitzador

Dins de