Vés al contingut principal

El departament

El Departament de Genètica i de Microbiologia (DGM) és l’encarregat d’organitzar i desenvolupar la investigació així com d’impartir la docència de les disciplines incloses en les àrees de la Genètica i la Microbiologia.

Es tracta d’un departament interfacultatiu, format per tres unitats departamentals, dues ubicades a la Facultat de Biociències (Unitat de Genètica i Unitat de Microbiologia Campus) i la tercera (Unitat de Microbiologia Medicina) integrada pel personal docent i investigador de l’àrea de Microbiologia de les Unitats docents hospitalàries de la UAB: U.D. Sant Pau; U.D. Vall d'Hebron; U.D. Hospital del Mar, U.D. Germans Trias i Pujol i G.D. Parc Taulí.

L’activitat del DGM està totalment compromesa en participar en l'aventura intel•lectual sense precedents que representa la Biologia del segle XXI. Aspirem (i) a contribuir amb la nostra capacitat i la nostra dedicació al progrés científic realitzant una investigació d’excel·lència en les àrees de la Genètica i de la Microbiologia; (ii) a proporcionar una formació de qualitat als nostres estudiants, futurs investigadors, docents i professionals en aquestes àrees; i (iii) a col·laborar a augmentar el benestar de la nostra societat mitjançant l’aplicació pràctica dels nostres coneixements en la Medicina i diferents sectors industrials com el de la biotecnologia, aliments, farmàcia i medi ambient entre d’altres.