Actualitat
Actualitat
Tota l'actualitat
25 aniversari de la Xarxa IT
El 21 de novembre es va celebrar el III Congrés de l’Associació TECNIO, integrada per 57 grups i centres de recerca del territori català enfocats a la transferència del coneixement amb acreditació TECNIO.
Homenatge a Sergio Calsamiglia
Acte d'homenatge en record del nostre professor Sergio Calsamiglia
Dia Internacional de l'Abella: Jornada d'apicultura
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Abella, el dissabte 18 de maig es va celebrar una jornada d'apicultura a la Facultat de Veterinària.
XXII Workshop Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària (MRAMA)
El taller Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària es realitza cada mes de novembre a la Facultat de Veterinària de la UAB.
Documentat un dels moviments de dispersió més llargs fets mai per un llop
Es tracta d’un exemplar de Canis lupus que ha fet 1.240 quilòmetres des de Nordhorn (Alemanya), on va néixer el 2020, fins a Vilaller (Alta Ribagorça) el febrer de 2023, passant per França el 2022. La comparativa de mostres en laboratoris genètics, entre els quals el del Servei Veterinari de Genètica Molecular de la UAB, ha permès conèixer el recorregut de l'individu.
Desenvolupen la primera plataforma basada en sensors per monitoritzar el benestar dels animals de granja
El projecte europeu ClearFarm, coordinat per la UAB, ha desenvolupat i validat la primera plataforma digital de monitoratge del benestar animal que integra, analitza i mostra la informació recollida per diversos sensors instal·lats a les granges. L'eina resultant permet als consumidors i agricultors prendre decisions informades sobre la compra d'aliments d'origen animal i la cura dels animals en diferents etapes de la seva vida.
Acte en memòria del Dr.Calsamiglia
Acte en memòria del Dr. Calsamiglia a la Jornada FEDNA-ANEMBE sobre nutrició de remugants
PLA SERRA HUNTER 2ª convocatòria 2023
Oferta de places al Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Oferta de plazas en el Departamento de Ciència Animal y de los Alimentos
Offer of places in the Department of Animal Science and Food
Ens deixa el nostre company Sergio
Ens ha deixat Sergio Calsamiglia Blancafort, professor del Departament de Ciència Animal i dels Aliments. La UAB fa arribar el condol més sentit a la família i amics i a totes les persones que el coneixien i l'apreciaven, i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.
Neix Alimenta't amb ciència, un projecte per lluitar contra les fake news en el món de l'alimentació
La UAB i la UB impulsen una plataforma de divulgació per combatre la desinformació en l’àmbit de la nutrició, la innocuïtat, la tecnologia i la sostenibilitat alimentàries.