Actualitat

Acte d’homenatge a la primera promoció de Comunicació Audiovisual

Aquest dijous 19 d’octubre a les 18:00 h tindrà lloc, a la sala de graus de la facultat, l’acte d’homenatge a la primera promoció de Comunicació Audiovisual (1992-1996).  
 
L’acte estarà presidit per la degana de la facultat, Maria José Recoder, i l’apadrinarà el Dr. Emili Prado que era el degà de la facultat quan es va llicenciar aquesta primera promoció. Llegir més

Comunicat de l' Equip de Deganat

L’Equip de Deganat de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB condemna l’actuació desproporcionada i violenta   de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil ordenats pel govern de l’Estat contra els ciutadans de Catalunya que el diumenge 1 d'octubre volien votar en el Referendum convocat pel Parlament de Catalunya. 

Comunicat de la UAB

Llegir més

Convocatòria d’eleccions de representats d’estudiants a la Junta de Facultat

La degana, Maria José Recoder, d’acord amb l’establert en el Reglament de la Facultat, convoca les eleccions de tots els representants del sector C de la Junta de Facultat pel sistema de votació electrònica. En aquestes eleccions es renoven el 100% dels representants de l’alumnat.
Si formes part de l'alumnat de la Facultat és important que consultis el cens: https://seuelectronica.uab.cat/votacio-e#105 Llegir més

Twitter

Veure més tweets

Serveis que t'interessen

Sessions Informatives Programes Intercanvis

Convocatòria Única 2018-2019
Sessions adreçades als estudiants de la Facultat de Ciències de la Comunicació
Programes:
- Erasmus+ (universitats europees)
- UAB Exchange Programme (universitats fora Europa). 

Dia: 2 Novembre 2017
Hora: 13 h
Lloc: Sala de Graus

Veure més avisos