UABràdio fa un programa especial sobre la investidura de Donald Trump

Aquest divendres, el programa matinal d’UABràdio Bon Dia Autònomafarà un especial investidura de Donald Trump com a 45è president dels Estats Units. Com cada matí, el programa es desenvoluparà de 9 a 10h. Aquesta edició comptarà amb la presència de Nicolás Barbieri, doctor en Ciències Polítiques i professor de polítiques públiques a la UAB, amb destacades publicacions en política internacional.

 

Llegir més

Tornen els Premis IdeaRàdio

SER Catalunya posa en marxa la 3a edició dels Premis IdeaRàdio. L'emissora busca amb aquest concurs als professionals de la ràdio del futur entre els estudiants de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat. Els premis IdeaRàdio busquen idees originals per nous programes de ràdio, formats innovadors en narració esportiva, nous conceptes de radiofórmula musical, peces creatives de radioteatre.
Els participants es poden inscriure al web premisidearadio.cat fins el 18 de febrer de 2017.
 

Llegir més

Proves de Nivell d'Idioma

Els alumnes de tercer curs de Grau de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i RRPP podeu fer a traves del Servei de Llengües una prova de nivell d'idioma gratuïta. Així sabreu quin nivell d'idioma teniu d'anglès, francès, alemany o italià.  Fins el 31 de gener. Recordeu que els que us vareu matricular al curs 2014-2015 i ara feu tercer, per obtenir el títol de Grau quan acabeu els estudis, haureu d'acreditar el nivell B2 d'una tercera llengua. Saber quin és el vostre nivell d'un tercer idioma us ajudarà a planificar la millora que heu d'assolir i com fer-ho.

Llegir més

Lliga Debat Universitari

La Lliga de Debat Universitari participarà en els debats que la Facultat de Ciències de la Comunicació i  Non Stop People duran a terme els dies 1 i 2 de febrer per a la seva posterior emissió en aquest canal de televisió.
Els debats versaran, respectivament, sobre els joves i els mitjans de comunicació, el consum d'alcohol i la seguretat a les aules.
Non Stop People és una oferta televisiva adreçada als joves, dins de la plataforma de pagament de Movistar Fusión, elaborada majoritàriament per recents graduats en comunicació audiovisual.

 

Llegir més

Jornades de portes obertes de la UAB

La UAB obre les portes del campus als futurs alumnes

Els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer la UAB organitza les "Portes Obertes", adreçades als alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior interessats en conèixer l'oferta de graus de l'Autònoma, amb més de 200 xerrades sobre els estudis impartides pels professors de cada titulació. 340 centres educatius i 22.000 estudiants van venir l'any passat. La inscripció és oberta fins el 16 de gener. Llegir més

Admissio màsters i postgraus UAB

La UAB obre l'admissió als màsters i postgraus 2017-2018

La UAB obre el període d'admissió als màsters oficials, màsters propis i postgraus que seran impartits el curs 2017-2018. S'ofereixen més de 700 programes de tots els àmbits acadèmics. Consulta al web UAB l'oferta completa de màsters oficials i màsters i postgraus propis 2017-2018 i demana l'admissió! Llegir més

Twitter

Veure més tweets

Serveis que t'interessen

Modificacions de matrícula segon quadrimestre 2016-2017

Podeu consultar en aquest enllaç les condicions i el calendari de modificacions de matrícula referents al segon semestre del curs 2016-2017.

Veure més avisos