Error: manca enllaç de capçalera a la plana

Activitats del Tàndem

Les activitats del Tàndem

Imatge_tandem_online_UAB

 
ACTIVITAT NO DISPONIBLE TEMPORALMENT

El programa Tàndem ofereix l'oportunitat de practicar diferents idiomes i conèixer altres cultures i maneres de fer. És una forma útil de practicar idiomes i, alhora, dóna l‘oportunitat d'ajudar altres persones a practicar la llengua que vulguin millorar o aprendre i a més podeu conèixer estudiants d’altres països i facultats.

El Tàndem s’adapta a la situació actual i durant un temps mantindrem les sessions online però també farem activitat presencial, d'aquesta manera podreu mantenir el vincle amb els i les companyes, i podreu seguir coneixent altres idiomes i cultures de la manera que us sigui més còmode.

► En quant al Tàndem online, per a totes les persones que vulguin continuar practicant llengües i estar en contacte amb altres estudiants de la UAB però no vulguin o no puguin participar a les activitats presencials, continuarem amb les trobades online grupals i per grups de llengües. 

El Tàndem online tindrà lloc els Dimarts de 12h a 13h

Per a poder participar cal omplir un formulari, que s’obre els dijous i es tanca els dilluns. El dimarts us farem arribar l’enllaç a l’aula virtual on hi haurà el vostre grup de conversa. L'activitat del Tàndem començarà el dimecres 9 de febrer de 2022, en el marc dels International Welcome Days.

► El Tàndem presencial es realitzarà el dimecres de 15h a 16h.

S'organitzaran diferents grups de llengües que seran fixes durant un mes i així crear un grup bombolla. Cal inscriure's indicant en quin mes es vol participar (març. abril o maig) i durant aquell mes s'ha de participar cada dimecres. Els grups també seran de 2 llengües, per a que els grups siguin mixtes amb estudiants locals i internacionals.

Actualment, el formulari de participació no està disponible. 

Els grups presencials començaran el dimecres 2 de març

Si teniu dubtes, ens podeu escriure al correu: intercanvi.estudiants@uab.cat .