Cursos d'idiomes i ajuts per al personal acadèmic de la UAB

Imatge notícia cursos ajuts pdi 2020

Si ets personal acadèmic de la UAB consulta els cursos d’idiomes i els ajuts lingüístics que tens disponibles. Matrícula oberta.

07/04/2021

El Servei de Llengües – UAB Idiomes Campus ofereix al personal acadèmic de la UAB  cursos gratuïts i específics per al professorat que vulgui millorar el seu anglès:

English-Medium Instruction (manteniment): curs de manteniment de les competències bàsiques per poder impartir assignatures universitàries en anglès. Inici: 20 d'abril.

Preparació de l'Examen de Capacitació per a la Docència en Anglès per al PDI: sessions per als docents universitaris que volen preparar-se per fer l’examen universitari que acredita les competències lingüístiques necessàries per dur a terme l’activitat docent en llengua anglesa a la universitat. Inici: 15 de juny.

English Pronunciation for Teachers: curs per millorar aspectes de pronunciació i prosòdia en anglès. Inici: 12 d'abril.

Redactar la Tesi en Anglès (Ciències, Ciències de la Salut i Enginyeries): Curs d’acompanyament a la redacció de la tesi en anglès. Inici: 12 d'abril.

La UAB també té obertes convocatòries d’ajuts lingüístics per al professorat, per tal de contribuir a millorar el seu coneixement de llengües estrangeres i la docència en anglès:

El Servei de Llengües es posa a la vostra disposició per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les convocatòries.

Us recordem que el Servei de Llengües us atendrà telemàticament: per resoldre dubtes sobre els cursos o per matricular-se en línia, s'haurà de demanar cita prèvia per a una videoconferència en aquest enllaç. El dia i hora reservats, us haureu de connectar mitjançant l'enllaç que us haurem enviat per correu electrònic i us atendrem per videoconferència.

També podreu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça s.llengues.info@uab.cat o per telèfon al número 93 581 13 25. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 09:30 a 12:30 h i de 15 a 17 h.

 

 

 

Notícies relacionades

Imatge bones vacances

Bones vacances de Semana Santa!

El Servei de Llengües tanquem per vacances de Setmana Santa entre el 29 de març i el 5 d'abril. Us desitgem un bona Pasqua!

Totes les notícies