Cursos d’idiomes i ajuts per al personal acadèmic de la UAB

Imatge notícia cursos ajuts pdi 2020

Si ets personal acadèmic de la UAB consulta els cursos d’idiomes i els ajuts lingüístics que tens disponibles. Matrícula oberta.

23/09/2020

El Servei de Llengües – UAB Idiomes Campus ofereix al personal acadèmic de la UAB  cursos gratuïts i específics per al professorat que vulgui millorar el seu anglès:

Presenting Research: curs orientat a reforçar les habilitats dels aprenents per poder fer exposicions en llengua anglesa en sessions de treball, tallers, jornades o congressos. Inici: 20 d’octubre

Research Papers: curs orientat al desenvolupament de les habilitats necessàries per redactar articles científics en anglès. S’hi tracten qüestions relacionades amb el vocabulari i amb les estructures gramaticals i sintàctiques correctes i adequades. Inici: 19 d’octubre.

English Pronunciation for Teachers: curs per millorar aspectes de pronunciació i prosòdia en anglès. Inici: 11 i 12 de gener.

Advanced Presenting Skills: curs orientat a ajudar el professorat a millorar la redacció i la impartició de conferències. Inici: 12 de novembre.
 

La UAB també té obertes convocatòries d’ajuts lingüístics per al professorat, per tal de contribuir a millorar el seu coneixement de llengües estrangeres i la docència en anglès:

El Servei de Llengües es posa a la vostra disposició per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les convocatòries.

Us recordem que el Servei de Llengües us atendrà telemàticament: per resoldre dubtes sobre els cursos o per matricular-se en línia, s'haurà de demanar cita prèvia per a una videoconferència en aquest enllaç. El dia i hora reservats, us haureu de connectar mitjançant l'enllaç que us haurem enviat per correu electrònic i us atendrem per videoconferència.

També podreu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça s.llengues.info@uab.cat o per telèfon al número 93 581 13 25. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 09:30 a 12:30 h i de 15 a 17 h.

 

 

 

Notícies relacionades

Imatge Canvis Docència Octubre 2020

Canvis en la docència d’UAB Idiomes Campus

El Servei de Llengües-UAB Idiomes Campus segueix les noves mesures acordades per la UAB, a petició del Govern de Catalunya, i adapta tots els cursos d’idiomes a la modalitat de formació virtual.

Totes les notícies