CONNECTA

Intercanvis Lingüístics

Practica idiomes amb activitats d'intercanvi lingüístic

Intercanvis presencials

El Servei de Llengües organitza activitats d'intercanvi lingüístic per a practicar llengües durant el curs acadèmic.

Busqueu una parella lingüística?
 

Al blog del tàndem hi teniu un formulari per a trobar parella lingüística. Si us inscriviu al formulari, us posarem a la nostra base de dades i contactarem amb vosaltres quan hi hagi una persona relacionada amb el perfil que busqueu o quan organitzem alguna activitat relacionada amb la llengua o llengües que voleu practicar. 
 
 
Per a qualsevol activitat d’intercanvi lingüístic, us recomanem la Guia de suport a l'intercanvi lingüístic que us proporcionarà una bateria d'idees, orientacions i propostes amb què podreu gestionar de forma autònoma les trobades amb la vostra parella lingüística i treure'n més profit.

Trobada d’intercanvi anglès-espanyol amb Study Abroad
 
Activitat per practicar la conversa en anglès, presencialment, a Barcelona. Es tracta d’un intercanvi lingüístic espanyol-anglès amb estudiants del programa Study Abroad de la UAB. Són alumnes de grau, amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys i amb un alt nivell d’anglès, la majoria dels quals són d’Amèrica del Nord.
 
Es fan diverses trobades durant el semestre. Són trobades guiades, l'objectiu de les quals és que practiqueu la llengua i sobretot que us conegueu i pugueu quedar pel vostre compte amb alguna de les persones que hi assisteixin i practicar l’anglès amb un natiu.  
 
L’activitat és totalment gratuïta i s’aniran publicant les dates de les trobades a través del blog Servei de Llengües & Study Abroad.
 
Properes sessions: aquest curs 2020-2021 no s'organitzen trobades a causa de la situació d'emergència sanitària causada per la COVID-19.
 
Si voleu informació ompliu aquest formulari.
 
Altres activitats d'intercanvi lingüístic que s'organitzen a la UAB:

 Programa Tàndem 
 
Dinamització Comunitària organitza el Programa Tàndem de la UAB. Si sou membres de la comunitat universitària i us interessa practicar llengües i conèixer persones d'altres cultures, podeu participar en aquesta activitat.