Servei d'informació per whatsapp

Servei d'informació per whatsapp

Les biblioteques UAB ofereixen la possibilitat de resoldre dubtes i consultes sobre serveis i recursos que oferim i sol·licitar informació de manera instantània mitjançant els missatges de WhatsApp a qualsevol usuari que ho necessiti, pertany o no a la comunitat universitària UAB.

 
 

619681146

Horari d’atenció:
De dilluns a divendres de 10 a 19h.

 


Vols rebre notícies d’última hora, novetats, horaris especials?

Envia la paraula ALTA al número de telèfon 619681146.
El funcionament del WhatsApp determina que per poder rebre’ls has d’incloure el número de telèfon de la biblioteca a la teva llista de contactes.

Dades personals. Privacitat

La converses mantingudes per WhatsApp no requereixen d'identificació prèvia i són de caràcter privat, encara que podran conservar-se amb finalitats estadístiques i de millora del servei.
El personal podrà sol·licitar adreça de correu electrònic, o altres dades de contacte, quan no sigui possible respondre de forma immediata a la consulta o l'extensió o complexitat de la resposta desaconselli l'ús del WhatsApp.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem que qualsevol de les dades facilitades en aquest servei de missatgeria instantània serà utilitzat per a la gestió del mateix.
Per a més informació sobe els vostres drets, consulteu el següent enllaç

Segons les condicions legals de WhatsApp, el sistema pot accedir periòdicament a la llista de possibles contactes del telèfon usat per la Biblioteca. S'entén que els usuaris d'aquest servei de missatgeria instantània de la Biblioteca accepten les indicades condicions legals a l'utilitzar-lo.