Māster en Gestiķ de la Seguretat i la Qualitat Alimentāria

Presentaciķ

El Māster en Gestiķ de la Seguretat i la Qualitat Alimentāria forma professionals qualificats que puguin respondre a les garanties de seguretat i fiabilitat que les empreses i la ciutadania exigeixen en els processos de producciķ, elaboraciķ, transformaciķ i comercialitzaciķ de productes i serveis alimentaris.

El māster és eminentment prāctic i professionalitzador. L'estudiant realitzarā les següents activitats, amb tutoritzaciķ docent:
- Sessions presencials i online.
- Sortides de camp i visites a empreses.
- Prāctiques extracurriculars optatives en empreses de l'āmbit de la qualitat i la seguretat alimentāria.

Recursos d'aprenentatge:
- Seguiment per part de la direcciķ del māster per oferir suport i assegurar l'evoluciķ de l'estudiant.

- Accés a l'aula virtual, amb documents i materials de suport.

Objectius

- Aportar nocions bāsiques de la seguretat dels aliments des de les perspectives:
Jurídica (últims avanįos normatius).
Científica (mčtodes d'anālisi dels aliments).
Sociolōgica (reacciķ davant les crisis alimentāries).
Administrativa (controls públics de seguretat dels aliments).

- Proporcionar les estratčgies i habilitats necessāries per a desenvolupar projectes d'investigaciķ en seguretat alimentāria en centres públics i privats.


- Proveir de coneixements teōrics i prāctics sobre els avanįos en la millora de la qualitat dels productes i les seves possibles aplicacions.

- Cončixer els fonaments de l'organitzaciķ d'una empresa alimentāria: aspectes tčcnics, gestiķ empresarial i comercial.

Requisits d'accés

Llicenciats/des, diplomats/des o graduats/des amb coneixements i experičncia en el camp de la higiene alimentāria.

Sortides professionals

- Responsable i tčcnic d'empreses i cadenes de distribuciķ agroalimentāries.
- Controlador d'instalˇlacions de la industria alimentāria i de la distribuciķ.
- Responsable de Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen, entitats certificadores i altres distintius de qualitat.
- Auditor, certificador i consultor de sistemes de qualitat i seguretat alimentāria.
- Assessor d'implantaciķ de la seguretat alimentāria en la indústria.
- Tčcnic i responsable de laboratoris acreditats de control de qualitat i anālisi d'aliments.
- Responsable de sector complementari: empaquetats, envasats, additius, etc.
- Tčcnics de producciķ ecolōgica.
- Responsable de seguretat en cadenes alimentāries, centrals de compra, supermercats i restauraciķ colˇlectiva, entre altres.
- Responsable d'innovaciķ de processos i productes en l'āmbit alimentari.
- Assessor legal, científic i tčcnic i formador de professionals en el sector agroalimentari.

Contacte

Formaciķ Continuada FUAB

Telčfon: 935817177

Correu electrōnic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: https://www.uab.cat/prevencio-seguretat-integral/

Māster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

11a Ediciķ
Places: 35
Orientaciķ: Professional
70 ECTS
Codi de l'estudi: 2433/11
Preu: 4620 ¤
Preu especial: 4158¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola de Prevenciķ i Seguretat Integral. Edifi blanc, Campus UAB. 08193 Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 08/11/2019 al 29/05/2021
Idioma de docčncia:
Castellā (50%), Catalā (50%)
Centres responsables:
Escola de Prevenciķ i Seguretat Integral
Títol que s'obté:
Māster en Gestiķ de la Seguretat i la Qualitat Alimentāria Diploma de Postgrau Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentāria Diploma de Postgrau Seguretat Alimentāria

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informaciķ del programa.