- Màster propi UAB
- Codi de l'estudi: 2433/12
- 12a edició
- Modalitat: Presencial.
- Crèdits: 70 ECTS
- Inici: 06/11/2020
- Final: 28/05/2022
- Places: 35
- Orientació: Professional
- Preu: 5180 ¤
-
Preu especial 4662 ¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium (només primera matrícula a curs complet)
Preu especial 4921 ¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni FUAB (només primera matrícula a curs complet)
- Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
- Lloc: Escola de Prevenció i Seguretat Integral. Edifi blanc, Campus UAB. 08193 Bellaterra (Barcelona)
El màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària forma professionals qualificats que puguin respondre a les garanties de seguretat i fiabilitat que les empreses i la ciutadania exigeixen en els processos de producció, elaboració, transformació i comercialització de productes i serveis alimentaris.
Els estudis tenen un caràcter eminentment pràctic i professionalitzador. L'estudiant realitzarà les següents activitats, amb tutorització docent:
- Sessions presencials i online.
- Sortides de camp i visites a empreses.
- Pràctiques extracurriculars optatives en empreses de l'àmbit de la qualitat i la seguretat alimentària.
El màster consta de dos postgraus, que es poden cursar individualment:
- Postgrau en Seguretat Alimentària: centrat en els riscos i la prevenció.
- Postgrau en Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentària: contempla la legislació en aquests àmbits aplicada al sector agroalimentari.
Per a obtenir el títol de màster és necessari superar els dos i fer el Treball Final de Màster.
Sortides professionals
- Responsable i tècnic d'empreses i cadenes de distribució agroalimentàries.- Controlador d'instal·lacions de la industria alimentària i de la distribució.
- Responsable de Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen, entitats certificadores i altres distintius de qualitat.
- Auditor, certificador i consultor de sistemes de qualitat i seguretat alimentària.
- Assessor d'implantació de la seguretat alimentària en la indústria.
- Tècnic i responsable de laboratoris acreditats de control de qualitat i anàlisi d'aliments.
- Responsable de sector complementari: empaquetats, envasats, additius, etc.
- Tècnics de producció ecològica.
- Responsable de seguretat en cadenes alimentàries, centrals de compra, supermercats i restauració col·lectiva, entre altres.
- Responsable d'innovació de processos i productes en l'àmbit alimentari.
- Assessor legal, científic i tècnic i formador de professionals en el sector agroalimentari.
Testimonis
Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral...
Aquestes pràctiques poden ser curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives).
- Curriculars
Les pràctiques curriculars són aquelles que s’inclouen al currículum dels estudis i, per tant, cal superar-les per obtenir la titulació. La coordinació del teu programa t’explicarà el detall de com, on i en quines condicions cal realitzar-les.
- No curriculars
Les pràctiques extra curriculars són les que no s’inclouen al currículum dels estudis. Pots optar a fer-les de més a més. La coordinació del teu programa t’explicarà el detall de com, on i en quines condicions es poden realitzar.
Beques i ajuts
En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària. El portal inclou tots els ajuts que ofereix la UAB i a més, algunes convocatòries d'altres institucions que poden ser d'interès...
En aquest portal trobareu un apartat específic amb les beques per a estudis de màster propi i diplomatura de postgrau.
Centres responsables
Escola de Prevenció i Seguretat Integral
Contacte
Formació Continuada FUAB
Telèfon: 935817177