Personal UAB Formació i Innovació Docent

Previstes

IV JORNADES D'INNOVACIÓ DOCENT UAB

10 de maig

Des de la Coordinació de Formació i Innovació Docent de l’Institut de Ciències de l'Educació i la Unitat de Formació s’organitzen les IV Jornades d’innovació docent que es celebraran el proper 10 de maig en format presencial.


L’objectiu és crear en un espai de reflexió i d’intercanvi d'experiències entre el personal interessat en la innovació educativa.


Les Jornades s’articularan en 3 espais:

  • Una conferència inaugural a càrrec del Dr. Carles Feixa, amb el títol “Generació Blockchain: la joventut en l’era hiperdigital”
  • Una taula rodona sobre els Reptes de la Innovació Docent a la UAB a càrrec de la Dra. Sònia Parella, Dra. Jessica Jaques, Dra. Aura Hernández i la Dr. Sònia Casillas. 
  • A les 12 h és farà el lliurament del IV Premi d’Excel·lència Docent, amb la ponència de la premiada la Dra. Carme Mangiron.

Per la tarda es realitzaran tres tallers de treball en paral·lel: Taller sobre el Projecte ECIU: Aprenentatge per reptes i micromòduls en la perspectiva de gènere, Taller de Com treballar els ODS a la docència i el Taller de Gestió emocional a les aules universitàries.  

 

PROGRAMA IV JORNADES INNOVACIÓ

 

INSCRIPCIÓ:

Conferència i taula rodona

Acte de lliurament del IV Premi d’Excel·lència Docent. No requereix inscripció

Taller 1. Projecte ECIU: Aprenentatge per reptes i micromòduls en la perspectiva de gènere

Taller 2: Com treballar els ODS a la docència

Taller 3: Gestió emocional a les aules universitàries