Màster Universitari en Relacions Internacionals

El màster ofereix una orientació pràctica orientada a l'anàlisi de la política internacional i dels seus problemes

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 60 ECTS.
  • Preu: Consulteu-lo al web de la universitat coordinadora.

El Màster Universitari en Relacions Internacionals, que s'imparteix a l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI), és un programa que té per objectiu educar els futurs professionals en l'àmbit internacional, per a l'exercici de carreres professionals i/o acadèmiques com a "policy-makers", analistes o investigadors en relacions internacionals amb un alt component en política comparada i internacional.

El màster ofereix una formació basada en fonaments conceptuals sòlids combinats amb una orientació pràctica orientada a l'anàlisi de la política internacional i dels seus problemes. El estudiants entraran en contacte amb diverses disciplines com la política, el dret o l'economia, i podran especialitzar-se en matèries més específiques depenent de l'interès de cadascú.

El màster de 60 crèdits ECTS i d'un any de durada (o dos anys en cas de cursar-lo a temps parcial) es pot cursar en la versió bilingüe (espanyol/anglès) o només en anglès. És un programa multidisciplinari orientat a formar estudiants graduats en temes polítics, econòmics i socials de caràcter internacional. El perfil dels estudiants és molt variat pel que fa a les procedències i els estudis previs, tot que la majoria dels alumnes disposen d'estudis previs en ciències socials. L'objectiu del programa és facilitar un ampli domini dels instruments d'anàlisi i dels coneixements essencials necessaris per tal d'analitzar els problemes actuals de l'àmbit internacional, tant pel que fa en l'àmbit públic com en el privat. Els continguts del màster pretenen apropar l'estudiant a l'anàlisi dels processos polítics i econòmics de caràcter internacional mitjançant l’estudi dels actors (estats, organitzacions internacionals, agents socials i econòmics), les xarxes que formen i les institucions i contextos on aquests actors interactuen. Els estudis inclouen la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i intercanvis internacionals durant un semestre.

Les titulacions que ofereix l'IBEI són oficials i adaptades a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, i expedides conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. El màster ha obtingut la distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya (2014).

L'IBEI és membre associat de l'Associació d'Escoles Professionals d'Afers Internacionals (APSIA). L'Institut és un centre d'excel·lència acadèmica especialitzat en el camp dels estudis internacionals. Combina una recerca excepcional amb l'ensenyament d'alta qualitat i els serveis orientats als estudiants.

Per a més informació consulteu: www.ibei.org

Inscripcions: terminis 1 juliol 2024

Contacte: admissions@ibei.org / T. 93 542 3021/3004

Universitat coordinadora:

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Universitats participants

Universitat de Barcelona (UB)
Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Informació addicional

https://www.ibei.org/ca/master-international-relations

Qualitat

Més informació