Grau en Fisioteràpia

El grau en Fisioteràpia ofereix una formació eminentment pràctica, però amb una sòlida base científica

Informació general

Fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març. Apunta't a la fira virtual de graus de la UAB: fem sessions informatives amb les professores i els professors i amb estudiants del grau que t'interessa.

Les EU Gimbernat som pioneres en la introducció dels estudis de fisioteràpia a Catalunya.

T'oferim una excel·lent oportunitat per millorar la formació integral, fomentant no només l'adquisició de competències cognitives, sinó també el desenvolupament de les habilitats personals, les actituds positives i la consideració dels valors professionals.

La titulació s'adapta a les normes reguladores de l'exercici professional: et capacita per saber valorar l'estat funcional del pacient/usuari i et proporciona els coneixements necessaris per dissenyar el pla d'intervenció més adient. Per fer-ho possible, aprendràs a integrar diferents mètodes i procediments encaminats tant a la terapèutica clínica com a la promoció i manteniment de la salut.

La gran majoria del professorat del grau compatibilitza la docència amb la professió de fisioterapeuta o amb una altra activitat sanitària.

Com a estudiant, tindràs la possibilitat d’especialitzar-te en alguna de les nostres cinc mencions: Aparell Locomotor, Tòrax, Neurologia, Pediatria i Esport. Un cop graduat podràs continuar els estudis a través de màsters, recerca i doctorat.

Sortides professionals

El grau ofereix una formació acadèmica i professional que capacita els titulats per incorporar-se al món laboral i desenvolupar la seva activitat en:

  • Hospitals i clíniques privades
  • Centres d'assistència primària
  • Centres de rehabilitació
  • Centres pediàtrics
  • Centres esportius
  • Residències geriàtriques
  • Serveis sanitaris d'empreses
  • Balnearis, etc.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Fisioteràpia