Màster Universitari en MUNDUS MAPP - Erasmus Mundus Polítiques Públiques / Public Policy

Els estudiants són exposats a diverses tradicions europees i contexts normatius gràcies a les estades acadèmiques i les pràctiques

La realitat internacional és cada vegada més complexa. Per aquest motiu, hi ha una necessitat clara de formar especialistes en polítiques públiques amb una perspectiva internacional per respondre a la demanda creixent d'organitzacions internacionals governamentals o no governamentals.

El màster de Polítiques Públiques permet aprofundir en els elements teòrics i pràctics essencials per a comprendre la realitat internacional contemporània i, alhora, analitzar altres aspectes d'aquesta realitat des d'una perspectiva multidisciplinària.

Mundus MAPP és un programa de Màster Internacional de dos anys de durada, impartit per quatre institucions europees de primer nivell: Central European University, , Budapest (Hongria), International Institute of Social Studies of Erasmus University Rotterdam (Països Baixos), Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (Espanya) i University of York (Regne Unit).
Establert l’any 2007, el programa funciona com un programa Erasmus Mundus finançat per la Comissió Europea.

L'Agència Executiva d'Educació, Audiovisuals i Cultura de la Comissió Europea ha seleccionat el Màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques - Mundus MAPP per a una nova beca Erasmus + Erasmus Mundus Joint Masters Degrees.

Sortides professionals

El màster de Polítiques Públiques i Desenvolupament Internacional ofereix una sòlida formació que prepara els estudiants per començar el seu exercici professional en les organitzacions, les empreses i les entitats que acullen a experts en els diferents camps de les polítiques públiques orientades al desenvolupament internacional:

  • Organismes internacionals.
  • Organismes de la Unió Europea.
  • Departaments internacionals de les empreses.
  • Empreses de consultoria i anàlisi internacional.
  • Centres d'investigació en desenvolupament i en política internacional.
  • Agències de cooperació i de desenvolupament.
  • Administracions públiques.
  • Empreses privades transnacionals.
  • Organitzacions no governamentals orientades a la cooperació i al desenvolupament.
  • Institucions públiques regionals i locals que busquen una dimensió internacional per a la seva activitat.

Universitat coordinadora:

Universitat Pompeu Fabra

Universitats participants

Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI)(UAB-UPF)
Institute of Social Studies (La Haia)

Informació addicional

http://www.mundusmapp.org

Qualitat

Més informació