Màster Universitari en Investigació Translacional en Fisioteràpia

El màster neix per a donar resposta a la necessitat d’un major desenvolupament del coneixement científic en la Fisioteràpia, a partir dels plantejaments de la Fisioteràpia Basada en l’Evidència

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions de cada programa, del 20 al 24 de febrer. Inscripcions obertes!

La visió translacional (de l’anglès translation, traducció) de la ciència és aquella etapa evolutiva de la Ciència Basada en l’Evidència que aspira a oferir a cada pacient  la millor alternativa possible coneguda per la ciència, de manera individualitzada i personalitzada a través de biomarcadors moleculars o clínics, traduint la recerca de laboratori a aplicacions concretes per a la pràctica clínica; així, a través de la visió translacional de les ciències de la salut  es pretén accelerar la transició entre els coneixements bàsics i la pràctica clínica, estimulant la investigació en les direccions que puguin resultar de més utilitat per a la societat.

Aquest és un màster de caràcter interuniversitari entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Cantàbria (UC). Els centres que organitzen les activitats docents de la titulació, depenent dels mòduls formatius, són l’EUIF Gimbernat (Sant Cugat del Vallès) i l’EUF Gimbernat-Cantàbria (Torrelavega).

Sortides professionals

Els alumnes egressats podran tenir diverses sortides professionals:
Acadèmiques

  • Docència universitària
  • Accés de l'alumnat a Programes de doctorat.

Professionals

  • Investigació bàsica i aplicada
  • Atenció sanitària preventiva i terapèutica interdisciplinària en centres públics i privats

Pràctiques

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universidad de Cantabria

Informació addicional

http://www.eug.es/ca/estudis/master-universitari-en-recerca-traslacional-en-fisioterapia-sant-cugat/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Investigació Translacional en Fisioteràpia

Més informació