- Màster Oficial UAB
- Crèdits: 60 ECTS
-
Inici de la preinscripció 11/01/2021
Veure el calendari - Places: 40 places
-
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021. - Idioma: Anglès (100%)
- Modalitat: Presencial
-
Centre docent:
Escola d'Enginyeria
Aquest màster és biennal. La preinscripció pel curs 2021-22 ja està oberta.
El màster s'ha estructurat sobre la base de 4 dominis de coneixement que segmenten les diferents tecnologies del domini IoT per eHealth:
- Tecnologies Wearables: orientades al monitoratge relacionat amb aspectes de salut i benestar, en el rang que va des dels dispositius implantats fins a les aplicacions per a esportistes.
- Sistemes de Suport al Diagnòstic i la Intervenció: per a la implementació d'algorismes especialitzats per als entorns mèdics (p. i. quirúrgics, imatge mèdica, etc.) amb els corresponents dispositius connectats.
- Còmput distribuït: centrat en l'anàlisi, disseny, implementació i validació de la infraestructura de computació distribuïda en dispositius, perifèria i el núvol aplicat a problemes big-data en IoT per a salut, de forma escalable.
- Tecnologies de la Informació i Seguretat: al voltant de la seguretat i integritat de les diverses dades de la cadena IoT, a partir dels estàndards internacionals de format i intercanvi de dades en salut i tenint en compte les capacitats computacionals i energètiques de les implementacions.
Sortides professionals
El Màster respon a la demanda actual del mercat professional, amb un programa de formació orientat a proporcionar la competència professional necessària per a accedir a llocs de treball dels següents àmbits:- Empreses (hospitals, empreses assistencials, asseguradores, etc.) de serveis de l'àmbit de la salut.
- Administració pública (sistema públic de salut, sistema assistencial, universitat).
- Empreses proveïdores de dispositius, aplicacions i/o tecnologies per al camp de la salut.
- Empreses de consultoria en enginyeria i salut (incloent esports).
- Entitats de formació de professionals sanitaris en l'àmbit de la salut digital.
- Empreses o departaments de R+D amb orientació a IoT en salut.