Màster Universitari en Immunologia Avançada

Els coneixements que es vertebren al voltant del màster obren un ventall ampli de possibilitats en diferents àmbits, com ara la recerca i la docència, la biotecnologia, la medicina i la veterinària
 

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 60 ECTS
  • Preu: Poseu-vos en contacte amb la universitat coordinadora.
La immunologia és una branca de les ciències biomèdiques que estudia el funcionament fisiològic i patològic del sistema immunitari. El seu estudi permet resoldre problemes de patologies d'importància cabdal en la salut pública. El seu desenvolupament metodològic l'ha fet una eina essencial en la biotecnologia, en el disseny de fàrmacs i d'eines de diagnòstic, i en múltiples aplicacions terapèutiques.

La immunologia és un camp essencial en la recerca biomèdica arreu del món. Això està directament relacionat amb el fet que, des de fa molts anys, la immunologia ha aportat part dels avenços més importants en la salut: vacunes, trasplantaments, anticossos, teràpia antitumoral, factors de diferenciació cel·lular, teràpies i fàrmacs antiinflamatoris.

La potencialitat dels coneixements que es vertebren al voltant del màster d'Immunologia obre un ventall ampli de possibilitats en diferents àmbits, com ara la recerca i la docència, la biotecnologia, la medicina i la veterinària.  A més a més, el coneixement integral del sistema immunitari ha d'aportar la capacitat de valorar els processos patològics en què està directament implicat i els associats a altres sistemes fisiològics.

Universitat coordinadora:

Universitat de Barcelona

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona

Informació addicional

https://www.ub.edu/portal/web/biologia/masters-oficials/-/ensenyaments/detall/6288779

Qualitat

Més informació