Màster Universitari en Recerca en Estudis Internacionals/Research Master in International Studies

El programa està dissenyat per formar analistes polítics i investigadors en àrees d'estudis internacionals

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 120 ECTS.
  • Preu: Consultar amb la universitat coordinadora

El Màster Universitari en Recerca en Estudis Internacionals és un programa de dos anys que admet estudiants bienalment. Les admissions per a cursar el programa complet s'obriran al 2024 per al curs 2024 - 2026. Està enfocat en l'estudi dels reptes que enfronten el món en vies de desenvolupament amb els països desenvolupats, i el disseny d'institucions i polítiques adequades per a gestionar els reptes. El màster ofereix una formació en mètodes de recerca avançats en ciències socials, adequats per a analitzar en profunditat els problemes ressenyats de l'àmbit internacional.

El màster és un programa interdisciplinari de 120 crèdits ECTS impartit en anglès. Combina l'estudi de problemes complexos en política internacional i àrees relacionades, amb un fort enfocament en els mètodes d'investigació en Ciències Socials. El programa està dissenyat per formar analistes polítics i investigadors en diferents àrees d'estudis internacionals, proporcionant-los mètodes avançats de formació i habilitats d'investigació que els permetran desenvolupar o consolidar les seves carreres professionals i acadèmiques en entorns competitius d'investigació. El programa també ofereix una preparació excel·lent per cursar amb èxit un doctorat en Relacions Internacionals, Estudis de Desenvolupament, Polítiques Públiques o Ciències Polítiques.

El títol és ofert conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra, com a màster interuniversitari.

L'IBEI és membre associat de l'Associació d'Escoles Professionals d'Afers Internacionals (APSIA). L'Institut és un centre d'excel·lència acadèmica especialitzat en el camp dels estudis internacionals. Combina la investigació excepcional amb l'ensenyament d'alta qualitat i els serveis orientats als estudiants.

Per a més informació podeu consultar www.ibei.org

S'accepten sol·licituds per entrar directament en el segon any del programa, que es realitzarà durant el curs 2023-2024.

Inscripcions: termini 1 juliol 2023

Contacte: admissions@ibei.org / T. 93 542 3021/3004

Universitat coordinadora:

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Institucions participants:

Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI)

Informació addicional

https://www.ibei.org/ca/research-master-international-studies

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Recerca en Estudis Internacionals/Research Master in International Studies

Més informació