Māster Oficial - Erasmus Mundus en Malalties Infeccioses i Una Sola Salut / Erasmus Mundus in Science in Infectious Diseases and One Health

Presentaciķ

El programa IDOH és un màster de formació multidisciplinària i internacional de 120 crèdits ECTS que pretén formar estudiants provinents de diferents països en el concepte d'una sola salut (One Health) que pretén enfocar els riscos per a la salut tenint en compte la interfície animals-humans-medi ambient. Per poder fer front a l'amenaça constant de malalties conegudes i emergents, el programa IDOH formarà experts capacitats per comprendre les interaccions altament complexes entre els agents infecciosos i els seus hostes humans o animals, així com les conseqüències ambientals de les teràpies. També tractarà l'avaluació i gestió dels riscos deguts a l'aparició de malalties.

El títol que s'obté després de la superació dels estudis, no habilita per a l'exercici de cap professió regulada.

El màster ofereix 30 places i està impartit per 3 universitats: la Université de Tours (UT) a França, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Espanya i la University of Edinburgh (UoE) en el Regne Unit.

Els estudiants reben la docència en Tours durant el primer semestre, Barcelona durant el segon i Edimburg durant el tercer. El quart semestre els estudiants fan pràctiques (TFM) en empreses o centres de recerca, associades al màster, que es troben a diversos països (hi ha més de 35 centres o empreses associades).

El màster IDOH disposa de beques Erasmus + Joint Master Degree finançades per la Unió Europea.

El període de preinscripció és obert des del 15/12/2017 fins el 02/02/2018.


Cordinadoras locals del màster:
Natàlia Majó Masferrer (Natalia.majo@uab.cat)
Laila Darwich Soliva (Laila.darwich@uab.cat)

Contacte per temes acadèmics: ga.veterinaria@uab.cat

Per obtenir tot tipus d' informació cal dirigir-se al web del màster: 

Erasmus Mundus

Centre: Facultat de Veterināria
https://www.uab.cat/veterinaria/

Web del māster http://www.infectious-diseases-one-health.eu/