Màster Universitari en Ciència de Dades / Data Science

Adquireix una formació analítica rigorosa en tècniques quantitatives i mètodes computacionals i tindrà el fonament sòlid necessari per realitzar l’anàlisi de dades avançats

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 26 de febrer a l'1 de març: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

El màster en Ciència de Dades/Data Science és un màster universitari d’un any de durada, a temps complert, impartit en anglès i de 60 ECTS ofert per la Barcelona Graduate School of Economics amb professorat provinent de les quatre unitats acadèmiques fundadores de l’escola (UAB, UPF, IAE-CSIC, CREI).

El màster te l’objectiu de dotar l’estudiant d’un ampli i complet conjunt d’habilitats en tres dimensions claus per un científic de dades: computació, estadística, i fonaments econòmics i empresarials. L’estudiant adquirirà una formació analítica rigorosa en tècniques quantitatives i mètodes computacionals i tindrà el fonament sòlid necessari per realitzar l’anàlisi de dades avançats. El màster forma científics de dades, professionals que contribueixen en la presa de decisions de manera eficient i amb tècniques sofisticades, tant en el món de l’empresa i les multinacionals (en sectors com el de gran consum, telecomunicacions, consultoria, enginyeries, banca, salut i transport) com en el sector públic i de recerca.

Universitat coordinadora:

Universitat Pompeu Fabra (BSE)

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona (BSE)

Informació addicional

https://bse.eu/study/masters-programs/data-science-methodology

Qualitat

Més informació