Màster Universitari en Fotònica / Photonics

A banda de la formació bàsica en fotònica, els estudiants podran triar entre una varietat de formació específica per definir el seu currículum personal
 

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 60 crèdits ECTS.
  • Preu: Poseu-vos en contacte amb la universitat coordinadora.
El màster en Fotònica/Photonics proveeix les necessitats de diferents tipologies d'estudiants: des dels que busquen la formació necessària per al doctorat fins als que busquen formar-se per la carrera professional.

Les institucions més importants que fan recerca en fotònica a l'àrea de Barcelona (tres universitats i un centre de recerca) participen en aquest programa oferint una àmplia formació en aquest camp. La fotònica, és a dir, la ciència i la tecnologia de la llum, és una de les disciplines que tindran un paper clau en el desenvolupament de la tecnologia del segle XXI. L'objectiu del màster és proporcionar als estudiants una base àmplia i sòlida en diferents àrees de la fotònica, així com les eines necessàries que els permetin convertir-se en futurs investigadors o emprenedors en aquest camp.

El Màster en Fotònica/Photonics té un marcat caràcter internacional. S'ofereix 100% en anglès i les classes estan formades per estudiants de diferents països.

Cal destacar la forta col·laboració amb el "European Erasmus Mundus Master Europhotonics".

Universitat coordinadora:

Universitat Politècnica de Catalunya

Universitats participants

Universitat de Barcelona
Universitat Autònoma de Barcelona
 

 

Informació addicional

https://photonics.masters.upc.edu/

Qualitat

Més informació