Fons Bernard Lesfargues

Fons Personal
Biblioteca d'Humanitats

Bernard Lesfargues (Braigerac, Dordonya 1924 - Saint-Médard-de-Mussidan, Dordonya, 23 de febrer de 2018) Escriptor, editor i traductor. La seva producció literària és en llengua occitana. Ha traduït moltes obres literàries des del castellà, català i occità al francès, així com també del gallec i castellà a l’occità. Col·labora en nombroses publicacions franceses i occitanes.

Descripció del fons: El Fons Lesfargues està format per part de la seva documentació personal i professional. Consta bàsicament de correspondència i obra aliena. Inclou també una selecció de la seva biblioteca personal.

Dates límits del fons: 1948-2009

Data d’incorporació del fons: 2006

Biblioteca dipositària: Biblioteca d’Humanitats

On consultar la documentació: www.bib.uab.cat/human/fonspersonals/lesfargues/

Drets: L'usuari es compromet a utilitzar aquesta documentació només amb finalitats investigadores, a citar la procedència, si en fa divulgació, i a lliurar a la Biblioteca qualsevol treball que resulti de la seva consulta. La consulta o reproducció dels documents no pressuposa l'obtenció de cap dret referent a la propietat intel·lectual del contingut dels documents. Qualsevol utilització contrària a la legislació que la regula i als drets que genera serà responsabilitat de l’usuari.

Contacte: bib.humanitats@uab.cat