Memòria Càrnia Digital

Col·leccions Especials
Biblioteca de Veterinària

Memòria Càrnia Digital (MCD) és el resultat del projecte de digitalització de les diapositives professionals del veterinari oficial Xavier Fàbregas i Comadran, del període 1988-2012. El seu àmbit temàtic és la inspecció veterinària d’escorxadors i de les carns.

Descripció de la col·lecció: La col·lecció està estructurada en 120 registres, que inclouen més de 5.000 fotografies. L'objectiu d'aquesta col·lecció és oferir a tots els professionals, tècnics, investigadors i alumnes de llicenciatures relacionades, un instrument de consulta digital de caràcter pluridisciplinar amb un tractament exhaustiu en algunes matèries, que sigui d'utilitat per a la formació continuada i la docència. Aquesta col·lecció només es pot consultar en format digital.

Dates límit del fons: <1988-2012>

Data d’incorporació del fons: 2016

Biblioteca dipositària: Biblioteca de Veterinària

On consultar la documentació: DDD

Drets: Els documents d'aquesta col·lecció estan subjectes a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.

Contacte: Bib.Veterinaria@uab.cat