Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei deBiblioteques

Tast de xocolata de comerç just amb els 5 sentits

Compartir a Bluesky Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

  • Inici: 20 maig 2025
  • Final: 20 maig 2025
  • 13:30 - 14:30
  • Biblioteca de Veterinària
Mans manipulant xocolata en un taller

Taller presencial a la Biblioteca de Veterinària

Aprèn sobre el procés d'elaboració de la xocolata de Comerç Just des de l'arbre del cacau fins el producte final. Coneixeràs les diferències entre el Comerç Just i el comerç tradicional, a partir d'una activitat innovadora i molt dolça que et permetrà conèixer la història de les organitzacions productores de cacau que hi ha darrere de cada tauleta tot degustant amb els 5 sentits.

Tast guiat de xocolates de Comerç Just a càrrec d’Oikocredit

No cal inscripció prèvia

 

Veure totes les activitats

Dins de