Noves partides de jocs de rol a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General: les últimes del curs!

Dibuix de la biblioteca de comunicació amb dau de rol, dracs i llegenda

Vuitena edició de les partides de jocs de rol de taula, organitzades pel Club de Rol de la UAB i la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i obertes a tota la comunitat universitària.

28/05/2024

Ens acomiadem del curs 2023-2024 amb una nova tanda de partides de jocs de rol de taula organitzades conjuntament per la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i el Club de Rol de la UAB.

Per a la vuitena edició recuperem els dos primers sistemes que vam oferir quan vam començar aquesta col·laboració, i que són dos sistemes molt estimats per tots els jugadors i jugadores de rol: El Anillo Único i Dungeons & Dragons.

I als clàssics de l’èpica rolera s’hi suma Barrio Xino, un joc d’humor que us traslladarà als baixos fons de Barcelona durant els anys noranta del segle passat.

Les partides tindran lloc els dies 7, 13 i 14 de juny a la Sala de Formació de la planta -1 de la biblioteca, per la tarda.

Cada partida és una aventura curta (oneshot), pensada per durar entre 3 i 4 hores. Serà conduïda per un membre del Club de Rol de la UAB. Els personatges ja estan predissenyats.

El nivell de les partides és introductori: tothom hi és benvingut, tant si té experiència en els jocs de rol com si no. No cal portar cap material!

Les places són limitades i cal inscripció! Consulteu l’oferta de partides programades i inscriviu-vos a la que més us interessi.

Teniu dubtes? Escriviu-nos a bib.comunicacio@uab.cat.

Més informació

 

PARTIDES PROGRAMADES
 

Divendres, 7 de juny de 2024

Joc/Sistema: El Anillo Único

Gènere: Fantasia

Nom de la partida: “La campana del pantà"

Màster: Héctor

Hora: 16.00-20.00 h

Lloc: Sala de Formació (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 4-6

Idioma: Català/Castellà

Sinopsi: Dos nans han desaparegut al Bosc Negre i un amic seu, a la Ciutat del Llac, ofereix una recompensa a qui els trobi. Però el camí està ple de perills. Una ombra antiga està creixent al sud del bosc i la seva influència s'està estenent ràpidament. Els camins s'han tornat perillosos i desviar-se encara ho és més. Només els més atrevits, o els més insensats, s'endinsarien al bosc...

Partida ambientada a la Terra Mitjana.

Advertències (“trigger warnings”): aranyes

Inscriu-t’hi!

 

 

 

Dijous, 13 de juny de 2024

Joc/Sistema: Dungeons & Dragons, 5a edició

Gènere: Fantasia

Nom de la partida: “Es busquen aventurers"

Màster: Gemma

Hora: 16.00-20.00 h

Lloc: Sala de Formació (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 3-5

Idioma: Català/Castellà

Sinopsi: Un grup d'aventurers que s'han conegut de camí a la gran ciutat entra en una taverna buscant el seu primer treball. Davant d'ells hi ha una paret amb possibles missions. Totes elles comencen amb les paraules "Es busquen aventurers".

Advertències (“trigger warnings”): violència

Inscriu-t’hi!

 

 

 

Divendres, 14 de juny de 2024

Joc/Sistema: Barrio Xino

Gènere: Humor

Nom de la partida: "La màfia dels souvenirs"

Màster: Cristian

Hora: 16.00-20.00 h

Lloc: Sala de Formació (Planta -1 de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Plaça Cívica UAB)

Nombre de jugadors: 3-5

Idioma: Català

Sinopsi: Sou un grup de gent de mala mort a finals dels anys 90 a Barcelona.

Són les 12 del matí d'un dia qualsevol, així que us trobeu fent ja la cinquena cervesa al Bar Pepe, quan de sobte us truca Juanca "Grefusito" González, un dels vostres tants contactes del "mundillo barriobajero" oferint-vos un treball. Aquest, consisteix en "arreglar" uns assumptes per a una de les màfies que controla les botigues de souvenirs de la Rambla, perquè està en guerra amb una altra màfia pel domini del sector a la Rambla.

Barrio Xino és una paròdia humorística de l'Espanya quinqui dels anys 80 i 90 del segle passat centrada en el més profund d'aquesta societat. On es mouen tota mena de persones fora de la llei, i els productes il·legals, els "chanchullos" i els "ajustes de cuentas" són el pa de cada dia... i on l'única llei que existeix és la llei del més fort.

Advertències (“trigger warnings”): humor ranci, violència, drogues, llenguatge ofensiu i malparlat

Inscriu-t’hi!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Ciutats i comunitats sostenibles
  • Aliança pels objectius