Noves partides de jocs de rol a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

Dibuix de la biblioteca de comunicació amb dracs i la llegenda

Tercera edició de les partides de jocs de rol de taula, organitzades pel Club de Rol de la UAB i la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i obertes a tota la comunitat universitària.

24/05/2023

Torna l’èpica, torna el rol!

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, continua la col·laboració entre la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General i el Club de Rol de la UAB per oferir-vos més partides de jocs de rol de taula.

Aquesta és la vostra oportunitat per transformar-vos en licantrops (Hombre Lobo), viatjar als confins de l’espai mentre us enfronteu a la burocràcia (Traveller) o explorar els molt perillosos baixos fons del París de principis del segle XX (La porta negra, sistema propi de joc). Si us agrada el gènere d’espasa i bruixeria, podeu optar per El Clàssic, Dungeons & Dragons, o per un dels seus descendents, Pathfinder, del qual organitzem dues partides. I l’humor entra amb força en aquesta edició amb els mags justiciers de Sexy Battle Wizards i les àvies invocadores de monstres d’Obachan Panic! (on donarà punts extra venir amb disfressa o portar galetes).

Les partides tindran lloc en unes dates determinades, per la tarda, en diverses sales de la planta -1 de la biblioteca.

Cada partida és una aventura curta (oneshot), pensada per durar entre 3 i 4 hores. Serà conduïda per un membre del Club de Rol de la UAB. Els personatges ja estan predissenyats.

El nivell de les partides és introductori: tothom hi és benvingut, tant si té experiència en els jocs de rol com si no. No cal portar cap material!

Les places són limitades i cal inscripció! Consulteu l’oferta de partides programades i inscriviu-vos a la que més us interessi.

Teniu dubtes? Escriviu-nos a bib.comunicacio@uab.cat.

Més informació

 

PARTIDES PROGRAMADES

 

Dijous, 1 de juny de 2023

Joc: Hombre Lobo: El apocalipsis (Werewolf: The Apocalypse)

Gènere: fantasia

Nom de la partida: “Barcelona oculta”

Màster: Pau Cano

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Treball (planta -1)

Nombre de places: 3-5

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Heu descobert fa poc que sou homes llop i tot el que comporta. Per veure de què esteu fets, us encomanen revisar diferents zones de Barcelona on hi ha hagut informes d’alta presència del Wyrm.

Advertències (“trigger warnings”): pot contenir: violència, gore, terror

INSCRIU-TE

 

 

Dijous, 1 de juny de 2023

Joc: Pathfinder, 2a edició

Gènere: fantasia

Nom de la partida: “La cova de l’Ullal Negre”

Màster: Álex Alcalá

Hora: 16.30-20.45 h ATENCIÓ! NOU HORARI

Lloc: Sala de Formació (planta -1)

Nombre de places: 3-5

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Emprendràs un recorregut per salvar Punta Arena de l’amenaça d’una criatura misteriosa, anomenada “Ullal Negre” perquè en el cos d’una de les seves víctimes es va trobar un ullal d’aquest color. T’endinsaràs en un dungeon que serveix de cau no només a la bèstia malvada, sinó també a multitud de monstres, cadascun més mortal que l’anterior.

Advertències (“trigger warnings”): cap

INSCRIU-TE

 

 

Divendres, 2 de juny de 2023

Joc: Pathfinder, 2a edició

Gènere: fantasia

Nom de la partida: “La bèstia de Narel”

Màster: Hectortuga

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Treball (planta -1)

Nombre de places: 2-5

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Des de fa unes quantes setmanes el poble de Narel s’ha vist assolat per una bèstia que roba i es menja el bestiar. Els vilatans temen que aviat s’interessi per preses menys animals i han posat un anunci per a aventurers disposats a ajudar (a canvi d’un pagament, és clar). Sereu capaços de caçar la bèstia?

Advertències (“trigger warnings”): cap

INSCRIU-TE

 

 

Divendres, 2 de juny de 2023

Joc: sistema propi de joc

Gènere: terror

Nom de la partida: “La porta negra”

Màster: Sabela

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Formació (planta -1)

Nombre de places: 4-6

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Ens trobem al París de 1905. Els investigadors són estudiants estrangers que arriben des dels Estats Units amb la idea de viure el romanticisme decadent de Montmartre i formar part de la Université Sorbonne Nouvelle. Al cap de poc temps, la misteriosa desaparició d’un company ens portarà a recórrer els vells i foscors cabarets, les biblioteques i la intricada xarxa de catacumbes i túnels de metro que es desplega al subsol de la capital francesa.

Llengües mortes, rituals pre-cristians, talismans foscos, segrestos... Una espiral d’horror amb el Sena, Notre-Dame, molta absenta i la típica tonada d’acordió de fons.

Una partida ambientada al món dels mites de Cthulhu.

Advertències (“trigger warnings”): pot contenir: terror còsmic, tortura

INSCRIU-TE

 

 

Dijous, 8 de juny de 2023

Joc: Sexy Battle Wizards

Gènere: fantasia, humor

Nom de la partida: “El misteri de Campdevànol”

Màster: Jan

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Formació (planta -1)

Nombre de places: 2-6

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Rebeu una petició d’ajuda d’un vilatà, ja que ell creu que alguna cosa va malament. És un sanitari de l’Hospital de Campdevànol que veu que cada dia desapareixen pacients que anaven a la planta de pal·liatius. Alhora, capteu alguna cosa sobrenatural per la zona, però us sembla estrany: sembla que aquest poble del Ripollès mai havia estat tan pròsper com fins ara. Què deu passar?

Sexy Battle Wizards és un sistema de rol pensat per fer partides absurdes però amb una mica de moralitat al darrera. Encarnareu un grup de mags amb el seu propi sentit de la justícia que lluitarà pel que ells consideren correcte. Si busqueu una partida seriosa, us recomano que mireu les partides dels meus companys, ja que aquesta no serà la vostra partida.

Advertències (“trigger warnings”): pot contenir: violència, malalties terminals, sacrificis humans, satanisme

INSCRIU-TE

 

 

Divendres, 9 de juny de 2023

Joc: Dungeons & Dragons, 5a edició

Gènere: Fantasia

Nom de la partida: “La Torre”

Màster: Gemma (pronom que utilitza: ella)

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Treball, planta -1

Nombre de places: 2-6

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Del no-res, ha aparegut una torre enmig de la plaça de la ciutat. Tothom que l’ha vista la descriu de maneres diferents, però tots coincideixen en el mateix: si t’hi apropes massa, sents una veu que diu que mai ningú no ha sobreviscut a les proves de la torre. Qui voldria entrar-hi?

Advertències (“trigger warnings”): cap

INSCRIU-TE

 

 

Divendres, 9 de juny de 2023

Joc: Traveller

Gènere: ciència-ficció

Nom de la partida: “Quàsar Zero”

Màster: Raúl

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Treball en Grup núm. 1 (planta -1) - NOU ESPAI!!!!

Nombre de places: 3-5

Idioma: català

Sinopsi: La Quàsar-0, una nau insígnia colonial, va entrar a l’hiperespai a prop de la Porta d’Hiperió, el quàsar més gran dels límits de l’Imperi, per emprendre una missió de colonització llunyana. Tres anys després, s’ha tornat a detectar un senyal de la nau al costat del mateix quàsar. Com a membres de la Companyia Imperial d’Assegurances, haureu d’investigar d’on ve aquest senyal i, si realment és la Quàsar-0, intentar recuperar-ne la caixa negra.

“Quàsar Zero” és una aventura de ciència-ficció, horror, comèdia i exploració espacial a la vora d’un quàsar, un dels objectes més energètics i impredictibles de l’univers conegut. Els jugadors seran tripulants de la Gabriel-RV03, una fragata de salvament, i hauran de recuperar el que puguin de la misteriosa escena. L’aventura pot contenir violacions flagrants de les mesures de seguretat intergalàctiques dels treballadors: esteu avisats.

Advertències (“trigger warnings”): pot contenir: horror còsmic, horror espacial, gore, burocràcia

INSCRIU-TE

 

 

Divendres, 9 de juny de 2023

Joc: Obachan panic!

Gènere: humor

Nom de la partida: “Tentacle Taca-Taca”

Màster: Jules Otero

Hora: 16-20.45 h

Lloc: Sala de Formació (planta -1)

Nombre de places: 3-6

Idioma: català/castellà

Sinopsi: Fent ganxet circular al menjador del geriàtric, heu invocat un ésser estrany, amb molts ulls i molts tentacles. Els cuidadors vindran aviat a veure com esteu, i si veuen la que heu liat, no us deixaran repetir de postres en una setmana, o sigui que us n’heu de desfer, i RÀPID. Agafeu el bastó i prepareu-vos per a una batalleta que deixarà bocabadats els vostres néts. Matareu a la criatura? O la convidareu a un te que no oblidarà mai? Potser té bon marujeo, si Déu vol...

ULL! Obachan panic! és un sistema narratiu, amb poques normes, sobre iaies vivint aventures. Es recomana venir amb bata i sabatilles, potser una manteta, i amb els rul·los posats. Qualsevol forma de teatralització, com disfressa, attrezzo o galetes fetes a mà (per exemple) us donarà avantatges dins de la partida.

Advertències (“trigger warnings”): pot contenir: violència lovecraftiana

INSCRIU-TE

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Ciutats i comunitats sostenibles
  • Aliança pels objectius