La Bíblia? Quina Bíblia?

Exposició «Bíblia, orígens i tradició»

La Biblioteca d'Humanitats presenta l'exposició bibliogràfica: La Bíblia? Quina Bíblia? 

18/03/2022

La Bíblia és un monument literari interessant de ser visitat ja que es troba a l’horitzó dels estudis humanístics. Amb aquesta expressió «monument literari» ens posicionem davant el text Bíblic com a document històric i arqueològic i també com a document lingüístic i literari.

Aquesta petita exposició a la Biblioteca d’Humanitats presenta una activitat didàctica de l’assignatura «Bíblia: orígens i tradició». Naturalment, la mostra fa visible una part dels seus continguts, en una propedèutica repartida entre la Filologia clàssica i l’Arqueològia bíblica. Les peces seleccionades representen (més d'una vintena), doncs, alguns exemples dels casos que s'estudia a classe.

Hi han col·laborat:  Óscar de la Cruz (oscar.delacruz@uab.cat), Jordi Vidal (jordi.vidal.palomino@uab.cat), - comissaris de l'exposició - el personal de la Biblioteca d’Humanitats i del Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana de la UAB (@CAEMdepUAB).

L'exposició podrà ser visitada des de 15 març fins al 30 abril de 2022 al vestíbul de la Biblioteca d'Humanitats. Podeu consultar el catàleg de l'exposició aquí.

No us la podeu perdre, us hi esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Pau, justícia i institucions sòlides
  • Educació de qualitat