Donatiu Hans Daiber

Donatiu Hans Daiber

El bibliòfil i col·leccionista ha reunit una important biblioteca especialitzada en pensament islàmic, filosofia àrab i en Ramon Llull, que ara ha donat a la Biblioteca d'Humanitats de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

29/06/2023

Hans Daiber (1942), especialista en àrab i en l'Islam, ha estat professor a la Free University of Amsterdam (1977-1995) i a la Johann Wolfgang Goethe-Universität Frankfurt/M.(1995-2010), entre d'altres universitats.

Ja retirat a Mallorca, el bibliòfil i col·leccionista ha reunit una important biblioteca especialitzada en pensament islàmic, filosofia àrab i en Ramon Llull, que ara ha donat a la Biblioteca d'Humanitats de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta donació arriba per iniciativa dels professors investigadors ICREA de la UAB Alexander Fidora i Matthias M. Tischler, del Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana i l'Institut d'Estudis Medievals, amb la col·laboració del projecte d'investigació MICINN PID2020-112592GB-I00, dirigit per Fidora.

Podeu consultar aquí algunes de les obres de Hans Daiber.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat