Vés al contingut principal

Si et diuen ECIU, t'estan dient una paraulota?

08 abr. 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Ara, si ets de la UAB, també ets de l’ECIU. Però... què és l’ECIU? La Jana Vives t’ho explica en aquesta sèrie de vídeos de Youtube.

ECIU

No et perdis el primer capítol, ja disponible al nostre canal de Youtube!

Tant si no has sentit a parlar mai de la vida de l’ECIU com si ja ho has fet però no acabes d’entendre què és exactament, la Jana Vives arriba al YouTube de la UAB per explicar-t’ho. Ja tenim publicat el primer vídeo!

En aquest primer episodi, la Jana ha recorregut el campus de la UAB preguntant a diversos y diverses alumnes si sabien què era l’ECIU i ha resumit les respostes en un vídeo trepidant de menys de 5 minuts. A més, ha consultat a dos gurus del tema: el Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals i la Mireia Galí, la coordinadora tècnica de l'ECIU a la UAB. Amb l’ajuda d’ells dos i de la Jana podràs saber exactament què és l’ECIU i resoldre finalment aquesta incertesa que tanta angoixa està generant entre la comunitat UAB i els futurs UABers.

La Jana Vives és estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i va ser la guanyadora del càsting que vam fer per seleccionar Youtuber per aquest repte, que inclou una estada en pràctiques triangulada entre els equips de Promoció, d’Audiovisuals i Multimèdia i de l’ECIU de la UAB. De fet, la Jana no està sola: competeix per atreure l’atenció de l’audiència UABer amb tres youtubers més que també protagonitzen les altres dues apostes audiovisuals de la UAB aquesta temporada: les Visites al Campus amb la Sandra Lleida i l’Anna Ventura i l’UABecedari amb la Bea Ruano.

Si tant llegir sobre l’ECIU sense saber què és t’ha fet venir ganes de descobrir-ho, no et perdis el vídeo de la Jana a YouTube, i subscriu-t'hi per no perdre-te'n res!

 

Més informació 

Vídeo de Youtube: què és l'ECIU explicat per la Jana Vives

ECIU UAB

Dins de