Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
ECIU University

La UAB signa un multilateral Agreeement de mobilitat Erasmus + amb les universitats membres de la xarxa ECIU

21 set. 2020
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Les universitats membres de l’ECIU hem signat un multilateral agreement de mobilitat Erasmus+, amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi existent i donar suport a nous tipus de mobilitat (virtual, mixta, enfocada en reptes i microcredencials). Aquest acord permet les mobilitats d’estudiants i personal (professorat i d’administració)

Més informació

foto de recurs alumnes internacionals

La mobilitat és un dels aspectes bàsics de l’enfocament basat en la solució de reptes de l’ECIU University i, per tant, és un element essencial de totes les activitats. Per aquest motiu, les dotze institucions membres han signat un acord inter-institucional de mobilitat Erasmus amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi existent de l'alumnat i del personal. 

Aquest acord donarà suport a nous tipus de mobilitat: virtual, mixta i a través de reptes i microcredencials – accions formatives breus, molt especialitzades i que esdevenen part essencial de les activitats de l’ECIU University –. Això vol dir que tant el professorat com l’alumnat podran treballar de manera flexible sobre reptes i prendre microcursos amb membres d’universitats d’altres països.   

La mobilitat europea amplia la base de dades de contactes i tindrà un impacte en els membres de la comunitat universitària que vulguin provar les oportunitats que ofereix l’ECIU University. Així, l’estudiantat, el professorat i els membres de la Universitat podran consultar els programes rellevants de l’aliança i trobar possibilitats més àmplies en els seus camps. 

Dins de