Vés al contingut principal

L'ECIU University explicada en 12 gomets

11 maig 2021
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Jana Vives estrena un nou vídeo per explicar-te l'ECIU University amb l'ajuda d'un mapa i 12 gomets.

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Nou video al YouTube de la UAB sobre l'ECIU, on la Jana Vives ens explica què és l'ECIU en 12 gomets.

Vas veure el primer vídeo de l'ECIU, però encara et queden dubtes de què és exactament? La Jana Vives t'ho acaba d'explicar amb l'ajuda d'un mapa i 12 gomets.

Aalborg University a Dinamarca, Dublin City University a Irlanda, Hamburg University of Technology a Alemanya, Kaunas University of Technology a Lituània, Institut National des Sciences Appliquées a França, Linköping University a Suècia, Tampere University a Finlàndia, Universidade de Aveiro a Portugal, University of Stavanger a Noruega, Università degli Studi di Trento a Itàlia i University of Twente a Holanda. Són els partners de la UAB a la ECIU University. La Jana accepta el challenge de posar-los sobre un mapa en aquest nou vídeo.

La Jana Vives és estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i va ser la guanyadora del càsting que vam fer per seleccionar Youtuber per aquest repte, que inclou una estada en pràctiques triangulada entre els equips de Promoció, d'Audiovisuals i Multimèdia i de l'ECIU de la UAB. De fet, la Jana no està sola: competeix per atreure l'atenció de l'audiència UABer amb tres youtubers més que també protagonitzen les altres dues apostes audiovisuals de la UAB aquesta temporada: les Visites al Campus amb la Sandra Lleida i l'Anna Ventura i l'UABecedari amb la Bea Ruano.

Vols estar sempre al dia dels nous continguts que publiquem al YouTube? Subscriu-t'hi!

Més informació:
Vídeo de Youtube: L'ECIU University en 12 gomets
Vídeo de Youtube: què és l'ECIU explicat per la Jana Vives
ECIU UAB

Dins de