VÚs al contingut principal

Acte de llanšament dels reptes de primavera de l’ECIU University

05 feb. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Més de 300 estudiants s’han inscrit als 35 reptes que les institucions de l’ECIU University ofereixen durant el segon semestre amb l'objectiu d’abordar problemes locals, nacionals i globals amb un enfocament basat en desafiaments. En aquesta edició, la UAB n’organitza quatre. 

ECIU University spring challenges green

L’ECIU University celebrarà la posada en marxa dels reptes del segon semestre amb una trobada virtual el proper dia 11, de 16h a 18h. 

Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals de la UAB i membre del Consell de l’ECIU University, serà l’encarregat d’obrir l’acte parlant dels reptes que planteja la innovació. 

A continuació, Andrea Brose i Dorothea Ellinger, membres de la Universitat de Hamburg (Alemània) faran una introducció a l’aprenentatge basat en desafiaments. 

Després d’un torn de preguntes, prendrà la paraula Trym N. Holbek, de la Universitat d’Stavanger (Noruega), qui donarà informació general i passos següents per a les persones participants als reptes.

Per últim, els estudiants de la Universitat de Twente (Holanda), Robin Ross i Ivona Glišić, compartiran la seva experiència com a participants als reptes del primer semestre. 

La trobada clourà amb un joc de preguntes per conèixer les persones participants. 

L’acte, que serà moderat per Konstantinos Mitropoulos, de la Universitat de Linköping (Suècia), aplegarà tant l’alumnat com el professorat participant, així com els stakeholders i membres de la comunitat ECIU. 

Reptes de la UAB

Dels 35 desafiaments oferts per al 2n semestre, la UAB n’organitza 4: Transformar el programa gratuït de distribució d'aliments garantint la seguretat alimentària per a grups vulnerablesSuperBlock de CovadongaProporcionar habitatges assequibles, dignes i eficients energèticament per garantir un dret bàsic i enfortir la vida comunitària i Aprofitar les oportunitats de l’economia digital per crear millors llocs de treball, fomentar la igualtat de gènere i generar riquesa comunitària.

Més informació: Programa de l’acte i inscripcions

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

    Dins de