Nova edició de les Jornades de BioRecerca de la Facultat

Els departaments de la Facultat de Biociències organitzen les IX Jornades de BioRecerca UABio del 11 al 14 de juny, per donar a conèixer la recerca que es duu a terme en aquest àmbit i fomentar el debat i l’intercanvi de coneixement entre tot el personal investigador que en forma part.

[+]
Dos projectes de recerca, seleccionats per Barcelona Deep Tech Node per potenciar-ne la sortida al mercat

Un test ràpid per detectar les resistències bacterianes i una estratègia terapèutica per tractar la inflamació associada a traumatismes que afecten el sistema nerviós central i les malalties neurodegeneratives, impulsats, respectivament, pels investigadors Albert Quintana i Rubèn López Vales, son dues de les cinc iniciatives que han rebut ajuts de Barcelona Deep Tech Node per potenciar la innovació i apropar la seva tecnologia al mercat.

[+]
Cartell sobre els juts ICREA / cartel sobre las ayudas ICREA Set professors i professores de la UAB reben ajuts ICREA Acadèmia

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha concedit un total de 40 ajuts ICREA Acadèmia a personal acadèmic del sistema universitari català en la convocatòria 2022, 7 dels quals han estat per a professors i professores de la UAB.

[+]
d.bcfi@uab.cat _ La nova adreça d'e-mail del departament

Us informem que a partir del 9 de gener de 2023 hi haurà un canvi el l'adreça d'email del Departament del BCFI.

[+]
Eleccions a director/a del BCFI 2022

El propassat dimarts 20 de desembre es va convocar un Consell de Departament Extraordinari amb la finalitat d'escollir un nou equip directiu.

[+]
AUDIÈNCIA OBERTA CAE DEL DOCTORAT DE BIOLOGIA CEL·LULAR

El proper 13 de setembre tindrà lloc la Visita Externa per l’Acreditació del programa de Doctorat en Biologia Cel·lular.

L’audiència oberta és un espai de temps destinat a que totes aquelles persones que no hagin estat convocades a les reunions dels diferents col·lectius, puguin, si volen, expressar les opinions que considerin davant el CAE.

Totes les persones interessades podran assistir a l’Audiència Oberta programada de 12:30 a 13:00h a la sala M0/207 de la Facultat de Medicina.

[+]
 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona