CINC INVESTIGADORS DEL DEPARTAMENT, ENTRE EL 2% DELS MÉS INFLUENTS DEL MÓN

La Universitat de Stanford ha publicat una nova edició de la classificació del personal investigador amb més impacte científic del món.

El rànquing situa un total de 112 investigadors de la UAB entre el 2% dels científics i científiques que van ser més influents l'any 2019.

Donem la nostra enhorabona als investigadors del nostre departament que forman part d¿aquest llistat: el Dr. Xavier Navarro, el Dr. Juan Hidalgo, el Dr. Antonio Armario i el Dr. Lluís Tort.

Al departament estem molt contents perquè en aquest llistat també surt reconegut, entre els científics més influents de l¿any 2019, el Dr. Josep Egozcue.

[+]
RECONOCIMENTO DE LA SEI A LA DRA. DOLORES JARAQUEMADA

La Revista "Inmunología" publicada por la Sociedad Española de Immunología (SEI) ha    inicado una sección para rendir tributo a las  inmunólogas y ha decidido empezar con la Dra.  Dolores Jaraquemada que fue la primera Catedrática de Inmunología de España y presidenta de la SEI.

[+]
NOUS PROJECTES CONCEDITS AL DEPARTAMENT

Des del Departament volem donar l'enhorabona i felicitar a totes elles i a tots ells:

 

  •  L’edició de 2020 de la Convocatòria Marie Sklodowska-Curie Actions Individual Fellowships del programa H2020 de la Comunitat Europea, ha concedit 7 projectes a la UAB, dels quals 3 projectes pertanyen a professorat del nostre departament. Han sigut concedits a la Dra. Laura Cutando i a la Dra. Marta Luna, dins del grup de recerca liderat pel Dr. Albert Quintana, i a la Dra. Natalia Lago que pertany al grup de recerca liderat pel Dr. Rubèn López. Tots aquests investigadors realitzen la seva recerca compartida amb l’Institut de Neurociències de la UAB i el nostre departament. 

 

  • També al Dr. Lluís Tort per haver aconseguit un projecte de la Convocatòria MSCA-ITN (International Training Networks). Nom del projecte RASOPTA. 

 

  • Per últim, pel projecte internacional Nanoscience Foundries and Fine Analysis - Europe| PILOT (NEP) del qual la Dra. Maria del Carme Nogués és la investigadora principal.

 

[+]
PRESENCIALITAT A LA SECRETARIA DEL DEPARTAMENT

Us informem que la secretaria del Departament tornarà a estar oberta el 7 de gener, amb horari de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00h. 

Fora d'aquest horari us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

 

  CALENDARI PRESENCIALITAT SECRETARIA DEPARTAMENT
 
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
Olga Jiménez Flora Fuentes Flora Fuentes Brauli López Olga Jiménez
        Rosario Hidalgo

 

Recordeu que l’ús de mascareta és obligatori per a tota persona que accedeixi a la universitat, en els desplaçaments dins dels edificis i a l'interior dels despatxos i que s'ha de respectar la distància mínima de seguretat de 1,5 m.

[+]
Maite Martín, elegida representant d'Espanya i Portugal EAEVE Maite Martín, a l'organisme que acredita les facultats de Veterinària d'Europa

La degana de la Facultat de Veterinària, Maite Martín Ibañez, ha estat elegida representant de les facultats de Veterinària d'Espanya i Portugal a l'Executive Comittee de l'European Association of Establishments for Veterinary Education.

[+]
COVID-ASMA L’asma podria protegir enfront de la COVID-19 en un grup concret de pacients asmàtics

Un estudi publicat recentment a RJ Open Research, en el que ha participat el professor de la UAB Xavier Muñoz, revela que l’asma no sembla estar relacionada amb una evolució pitjor de la COVID-19.

[+]
Albert Quintana i José Manuel López reben ajuts de La Marató 2019 Dos investigadors de la UAB reben ajuts de La Marató per estudiar malalties minoritàries

Albert Quintana i José Manuel López lideraran sengles projectes centrats, respectivament, en la síndrome de Leigh i la malaltia de Lesch-Nyhan. Els ajuts els permetran aprofundir en la seva recerca per trobar noves dianes i abordatges terapèutics per a aquestes malalties minoritàries. 

[+]
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona