Notícies
Resultats de la cerca
Mostrant coincidències amb:
Mor Eduard Goñalons i Sintes, antic degà i professor de la Facultat
26 06 2025
Ens ha deixat Eduard Goñalons i Sintes, una figura cabdal en el desenvolupament científic del nostre centre.
Maria Teresa Mogas representa la UAB a la primera xarxa espanyola que impulsa la recerca en criobiologia
18 06 2025
Vuit universitats i centres de recerca espanyols, entre ells la UAB, han posat en marxa SecrioNet, una innovadora xarxa científica per al desenvolupament i la col·laboració en criobiologia, finançada per la convocatòria 2024 del programa Redes de l’Agència Estatal de Recerca.
Josep Gasa guanya la medalla al Mèrit en Alimentació Animal 2025
11 06 2025
El Comitè de Mèrits i Honors de les Medalles en Alimentació Animal fa un reconeixement públic a la labor extraordinària portada a terme per persones i institucions, en suport i millora del sector de l’alimentació animal i la ramaderia.
El deganat de diferents Facultats de Veterinària d'Espanya proposen l'ampliació del Grau en Veterinària amb l'objectiu de protegir el benestar de l'alumnat
04 06 2025
Davant de la recent modificació i actualització de la Directiva Europea 2005/36/CE i 2013/55/UE, des de la Conferència de Degans i Deganes de Facultats de Veterinària (CDFV) es considera imprescindible reformar l’estructura dels estudis de Grau en Veterinària per poder assimilar correctament les competències addicionals establertes.
Joaquim Segalés guanya el Premi Osonenc de l'Any 2024
03 06 2025
El professor del Departament de Sanitat i Anatomia Animals de la nostra Facultat i investigador del Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CreSa) ha estat escollit com a Osonenc de l’Any 2024, un reconeixement que fa cada any El 9 Nou.
Creativitat i sostenibilitat al concurs anual d'innovació alimentària del Grau en CTA
02 06 2025
Aquest esdeveniment, ja consolidat al calendari acadèmic del grau, permet a l’alumnat posar en pràctica els seus coneixements i adquirir competències clau en innovació, sostenibilitat i treball en equip, apropant-los al món professional a través d’una experiència enriquidora i creativa.