Vés al contingut principal

Formació oberta i a mida

Formació oberta

El Servei d'Estadística programa de forma regular diferents activitats formatives sobre diverses tècniques o aplicacions de l’Estadística, segons les necessitats dels usuaris i dels professionals:

  • Cursos sobre coneixements Estadístics d’iniciació de programari Estadístic.
  • Cursos d’Especialització amb una component pràctica important.
  • Sessions monogràfiques sobre metodologia, tècniques estadístiques o software per tal de tractar amb certa profunditat temes d'interès i d'actualitat Estadística.
  • Seminaris de caràcter plenament divulgatiu per a difondre temes d'estadística, aplicacions o tècniques aplicades en determinats àmbits.

Per tal de rebre informació sobre les nostres activitats doneu-vos d'alta al Formulari d'Alta a la llista de difusió

Formació a mida

El Servei d'Estadística us ofereix la possibilitat de realitzar cursos personalitzats per a la formació del personal de la vostra entitat o grup de recerca.

Els usuaris interessats en cursos a mida podran confeccionar els continguts a partir de la metodologia de treball i les tècniques Estadístiques més habituals del seu àmbit. Al mateix temps, els exemples tractats durant les sessions pràctiques seran exemples proposats pels promotors del curs.

Per a sol·licitar un curs a mida, contacteu amb nosaltres per correu electrònic s.estadistica@uab.cat, o bé, via el Formulari de sol·licitud de consulta