Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals

Visita de la Junta Directiva de la Plataforma One Health a la Facultat

15 juny 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La primera reunió presencial de la Junta Directiva de la Plataforma One Health es va celebrar a la Facultat de Veterinària.

Membres de la Plataforma One Health a la facultat

El divendres 9 de juny de 2023, va tenir lloc la primera reunió presencial de la Junta Directiva de la Plataforma ONE HEALTH en la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La reunió va ser presidida per Maite Martín Ibáñez, representant de la Conferència de Facultats de Veterinària d'Espanya.

Fins ara, els membres de la Junta Directiva havien mantingut reunions periòdiques utilitzant mitjans telemàtics. No obstant això, la reunió presencial va brindar una oportunitat única per a aprofundir en els diferents aspectes relacionats amb l'activitat de la Plataforma. Els experts reunits van tenir la possibilitat d'intercanviar idees, perspectives i experiències de manera directa, enriquint encara més el panorama i la visió One Health.

La vicedegana d'Estudiants i Pràctiques Extrafacultatives, la Sra. Lourdes Abarca, va donar la benvinguda a la Junta Directiva de la Plataforma, i va acompanyar als i les seves membres a la visita que van fer a les instal·lacions i serveis de la Facultat.

Dins de