Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Química

Acte de lliurament del Premis Josep Castells i Marcial Moreno Mañas 2023

05 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Acte de lliurament del Premis Josep Castells i Marcial Moreno Mañas 2023. El Dr. Jaume Ramón Otaegui es guardonat amb el Premi Josep Castells.

Premi-josep-maria

El Departament de Química acull l’acte de lliurament dels Premis Josep Castells i Marcial Moreno-Mañas 2023, atorgats per la Secció Catalana de la Real Sociedad Española de Química. L’acte tindrà lloc el 19 de Juny de 2024, a les 11.00h, a la sala d’actes de les Facultats de Ciències.

El Premi Marcial Moreno 2023, concedit a investigadors menors de 40 anys, ha estat atorgat al Dr. Marc García-Borràs, de l’IQCC–Universitat de Girona. El Dr. Marc Garcia-Borràs impartirà una conferència titulada "Expanding Biocatalytic Functions through Precision Confinement".

El Premi Josep Castells, concedit a estudiants d'últim any de doctorat, ha estat atorgat al Dr. Jaume Ramón Otaegui, que va realitzar la seva tesi doctoral en la Universitat Autònoma de Barcelona i la Dra. Laia Vicens i Serra, que va realitzar la seva tesi doctoral en la Universitat de Girona. El Dr. Jaume Ramón Otaegui impartirà una conferència titulada "New optical systems based on organic phase change materials: from fluorochromic inks and sensors to smart windows" i la Dra. Laia Vicens i Serra impartirà una conferència titulada "Implementing amino acids in biologically inspired manganese-*catalyzed oxidations: γ-*lactonization and ligand design".

Jaume Ramón Otaegui ha obtingut el premi Josep Castells al millor doctorat en Química en 2023. Jaume Ramón va realitzar el seu doctorat en el Departament de Química de la UAB i en l'Institut Català de Nanotecnologia i Nanociència, ICN2, sota la supervisió dels professors Jordi Hernando i Claudio Roscini respectivament.

Programa de l’acte

Pàgina web: https://stcat.rseq.org/premios/

Dins de