Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Química

Les Jornades Doctorals de Química celebren la 13a edició

14 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Les XIII Jornades Doctorals del programa de Doctorat en Química tindran lloc els pròxims 23 i 24 de maig a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències.

 
 

 

 

Jornades_doctorals

Les Jornades, organitzades pel Departament de Química, pretenen reforçar els vincles entre els grups de recerca  el programa de doctorat, amb l'objectiu últim de promoure projectes de recerca interdisciplinaris i més ambiciosos. Durant l'esdeveniment, 14 joves investigadors del programa presentaran i debatran els seus treballs de recerca. Les Jornades Doctorals també inclouran tres conferències plenàries impartides per experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi.

Conferències plenàries:

- Dijous, 23 de maig a les 09:15h: ”Operando modelling of functional nanostructured materials for future Technologies”, a càrrec de Prof. Veronique Van Speybroeck, Centre de Modelització Molecular, Universitat de Gant.

- Dijous, 23 de maig a les 15:00h: “Micromotors in action as smart microsensors: just a concept or a reality?” a càrrec de la Prof. Jesús Alberto Escarpa Miguel, Departament de Química Analítica, Química Física i Química Tècnica, Universitat d'Alcalá de Henares.

- Divendres, 24 de maig a les 11:30h: “Development of efficient nanocarriers”, a càrrec de Prof. Beatriz Pelaz García, CiQUS i Departament de Química Inorgànica, Universitat de Santiago de Compostel·la.

Més informació:

Programa i llibre d’abstracts

Tríptic

Dins de