Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Química

Oportunitat de contractació a Espanya en el marc del projecte NEX-LABS

13 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Oportunitat de contractació a Espanya en el marc del projecte NEX-LABS: La UAB cerca serveis de consultoria per donar suport al desenvolupament de bons d'acceleració

nex-labs

La UAB és Beneficiari Principal del projecte finançat per ENI CBC Med – NEX-LABS. La institució obre una investigació pre-selectiva destinada a recollir manifestacions d'interès per a l'assignació del servei de "Proveïdor de serveis per a vals d'acceleració NEXUS".

Els consultors o empreses interessades hauran d'enviar la seva oferta, cobrint-ne el suport fins al 30/11/2023, juntament amb la documentació següent:

 - "Oferta tècnica" Un breu resum (màxim dues pàgines) en què s'exposin les reflexions del sol·licitant sobre el Terme de Referència (sense limitar-se a repetir els termes de referència), incloses les idees inicials sobre el procés i els possibles reptes.

- Emplenament, signat i segellat: "Formulari d'identificació financera emplenat" per indicar el compte bancari en què s'han d'efectuar els pagaments en cas que la licitació resulti guanyadora.

- Completat, signat i segellat: "Fitxa d'entitat jurídica emplenada".

La data límit per rebre les ofertes és el 25/10/2023 @ 6PM CEST, 

Les ofertes s'han d'enviar per correu electrònic a gustavo.perez@uab.cat

Els termes de referència de la sol·licitud es poden descarregar aquí

Per a més informació o preguntes sobre aquesta licitació, els interessats poden posar-se en contacte per correu electrònic amb Sr. Gustavo Pérez

Dins de