Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Química

El grup de recerca UAB Bioinorgànic group organitza una activitat demostrativa per a la implementació d'un probiòtic que millori la qualitat nutricional del pinso i l'equilbri de la microbiota dels cargols (ref 53 30119 2021 2A)

14 jul. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El grup de recerca UAB Bioinorgànic group organitza una activitat demostrativa per a la implementació d’un probiòtic que millori la qualitat nutricional del pinso i l’equilbri de la microbiota dels cargols de granja, en la fase de reproducció. (ref 53 30119 2021 2A)

Cargol

Objectiu

L’objectiu principal és aconseguir una millor higiene i sanitat de les granges de cargols a la fase de reproducció, per tal de millorar el benestar dels animals i conseqüentment el rendiment de la granja, mitjançant l’ús de pinso enriquit amb probiòtics.

Descripció del projecte

L’activitat demostrativa està encaminada a desenvolupar un producte innovador que ajudi al control microbiològic i la salut dels cargols de granja. Això és fonamental en un sector com el de l’Helicicultura que no té accés a medicaments homologats. Per tant, aportar valor afegit al pinso per a nutrició de cargols, mitjançant l’adició d’un probiòtic per a millorar l’estat sanitari dels animals de granja i els resultats econòmics de les explotacions, és una innovació necessària. Per això s’opta, amb aquesta activitat demostrativa, per implementar aquesta idea innovadora mitjançant un assaig en producció real de cria de cargols en la seva fase de maternitat.

Activitat finançada a través de l’Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022”

Informació completa: Activitat demostrativa per a la implementació d’un probiòtic que millori la qualitat nutricional del pinso i l’equilbri de la microbiota dels cargols de granja, en la fase de reproducció. (ref 53 30119 2021 2A) | Bioinorganic Group UAB (wordpress.com)

Gene

 

 

UE

Dins de